2022-09-29
環境好闊落,坐得好舒服,冇限時好舒服!所有刺身都好新鮮,即日空運送到(特價)加拿大海膽:味道清甜,比較有質地同埋口感,微微既海水味+紫菜$10厚切三文魚:都唔需要醬油都食到鮮味,而且厚切既口感真系最好,冇腥味(特價)阿根廷赤蝦:要用巨型黎形容,好重蝦味帶子:超大粒帶子,超鮮甜,連醬油都唔洗點(特價)時令生蠔:今次既時令生蠔系法國空運過黎,濃濃既海水味,而且相對飽滿,即叫即開(特價)松葉蟹味增燒:店員好貼心,會幫我地燒埋同埋撈,有蟹肉蟹膏蟹子同埋鵪鶉蛋,燒熱左佢真系勁香勁重蟹味,配埋多士一齊食,真系一流滑蛋吉列豬扒鍋飯:配左金菇同洋蔥煮到淋晒超入味,豬扒大大塊吸收晒d汁,勁好味冷稻庭烏冬:配左蔥,姜蓉,芥末,同埋鵪鶉蛋,然後撈埋個烏冬一齊食,超清新,烏冬又爽口加洲卷:超大份,不過不失價錢好平,食物質素高而已新鮮,環境坐得舒服,性價比極高
所有刺身都好新鮮,即日空運送到
(特價)阿根廷赤蝦:要用巨型黎形容,好重蝦味
帶子:超大粒帶子,超鮮甜,連醬油都唔洗點
加洲卷:超大份,不過不失
價錢好平,食物質素高而已新鮮,環境坐得舒服,性價比極高