位於沙田大涌橋路20至30號河畔花園地下28號舖的SOYmart by 豆乳狂人,主打港式甜品及小吃,鹹食甜食俱備。食店主要提供外賣小吃,不設堂食。。筆者住在附近,上幾個月曾光顧過一次,家人吃得津津有味,相當喜愛這小吃店的出品,所以今次再來光顧。。落單後,大約等候十五分鐘,外賣便準備好了。。奶蓋西瓜波波豆乳 - $60這款飲品是夏日限定,西瓜和豆乳的味道比想像中更為搭配,適當適合夏天享用。。海苔肉鬆炸豆腐 - $38這款炸豆腐適合儘快享用,一口一粒的豆腐小方塊,外皮炸得香脆,裡面的豆腐質感滑嫩,層次感豐富。鹹香乾身的海苔肉鬆份量豪爽充足,吃每一粒豆腐,都能品嘗到肉鬆。炸豆腐的份量絕不欺場,二至三人分享也足夠。。牛油果吉列蝦青瓜絲粢飯 - $42這個粢飯份量十足,胃口小的女孩可以二人分享,把粢飯切開,每人吃半個當早餐。剛包好的粢飯相當足料,拿在手上沉甸甸的。。粢飯的材料包括有脆口的吉列炸蝦、油炸鬼、味道微甜的玉子、牛油果、肉鬆,整體層次和味道都頗為豐富。糯米和餡料的比例大約為1:1。筆者吃了整個粢飯當午餐,整天都充滿力量,工作時幹勁十足。。8.6特濃豆乳 - $22(左下角)店員會額外給

落單後,大約等候十五分鐘,外賣便準備好了。

奶蓋西瓜波波豆乳 - $60

海苔肉鬆炸豆腐 - $38

牛油果吉列蝦青瓜絲粢飯 - $42

8.6特濃豆乳 - $22(左下角)
店員會額外給予一小杯糖漿,可以按需要自行添加。筆者則喜愛感受豆乳最原始,最天然的味道,不會額外加糖。

特濃豆乳的質感比一般豆乳更為濃稠,輕輕呷一口,大豆的味道仿如巨浪迎面撲過來,相當濃郁。

多芒小丸子 - $45
曾經,筆者相當愛吃許留山的芒果小丸子。許留山結業後,筆者便點了這款甜品懷緬一下。

這款甜品的材料包括有:味道香甜的芒果粒、煙韌的小丸子、西米、芒果汁等,感覺就如來一場芒果盛宴。

甜品的份量充足,夠二人分享。而且,有雙重蓋子密封,甜品不會隨便滲留,貼心乾淨又衞生。

椰汁紅豆桃膠 - $38(左面)
另一款甜品為較為中式,先將甜品輕輕攪勻,再享用。三款配料的味道頗為合襯,紅豆的質感腍身,感覺像凍食椰汁紅豆沙。

2023-10-23
  • 狂人粢飯
  • 多芒楊枝甘露
2024-04-01 163 瀏覽
一拎就甩繩的外賣膠袋,食物質素正常,狂人粢飯好食。買過兩三次外賣狂人粢飯,覺得非常好食。今天第一次買其他甜品,但要大約20至30分鐘終於有得拎了,從櫃檯轉新走了三步,外賣的膠袋突然倒下,粢飯和兩碗糖水跌了出來,幸好糖水的蓋是扭蓋比較實淨,所以沒有倒瀉。原來這間公司的膠袋設計非常有問題,有非常大的機會可能會甩脫,然後發生剛剛的尷尬事情。請貴公司嚴肅處理貴公司膠袋設計問題。貴公司的員工目睹整個過程,也沒有幫忙,其實令到我頗為驚訝,不知道是不是經常發生,其中一名員工只是跟我說,把繩頭套好就可以。貴公司交代的繩頭如圖。真是令人非常不安。最後回家發現,甜品碗的外殼是有破損的。
一拎就甩繩的外賣膠袋,食物質素正常,狂人粢飯好食。
請貴公司嚴肅處理貴公司膠袋設計問題。
貴公司交代的繩頭如圖。真是令人非常不安。

最後回家發現,甜品碗的外殼是有破損的。

2024-03-31
30 分鐘 (外賣自取)
2024-03-22 201 瀏覽
一路都好鐘意豆乳狂人既產品 @soymarthk 無論係佢既糖水、豆乳系列都好正😍佢啲配搭好多,次次都可以揀唔同既糖水食下😋行過又可以買唔同口味既豆乳飲下,我會揀無糖既豆乳,感覺上健康過其他茶飲又可以過下口癮。今次仲食左粢飯,真係好好食‼️忍唔住要再同大家分享一下!🔸桃膠芋泥小丸子💜呢款係芋泥控之選,芋泥多到呢,啖啖都食到。仲有女士們最愛的桃膠,係高纖維的平民美顏食物~🔸蕨餅丸子估唔到有蕨餅,有黃豆粉同抹茶口味🤤仲有小丸子同芋圓,口感煙煙韌韌,配上仙草底,低糖豆乳又唔太甜,勁鐘意呢碗,好豐富!🔸牛油果鰻魚玉子粢飯餡料有牛油果、鰻魚、玉子、肉鬆,食落甜甜地,份量都好足,可以兩個人share食,如果自己食應該會當正餐食!📍 #SOYmart by #豆乳狂人(#沙田美食 #荃灣美食 #黃大仙美食 #樂富美食 #將軍澳美食)#沙田 大涌橋路20-30號河畔花園地下28號舖#荃灣 大河道100號海之戀商場2樓2036號舖#黃大仙 正德街103號黃大仙中心南館地下G10A-G10B號舖#樂富 聯合道198號樂富廣場A區1樓1168-1170號舖#將軍澳 唐德街9號將軍澳中心G樓G01及G02號舖

🔸桃膠芋泥小丸子💜

🔸蕨餅丸子

🔸牛油果鰻魚玉子粢飯

#沙田 大涌橋路20-30號河畔花園地下28號舖
#荃灣 大河道100號海之戀商場2樓2036號舖
#將軍澳 唐德街9號將軍澳中心G樓G01及G02號舖
2024-01-06 443 瀏覽
這間店從未成名開始已經幫襯,豆乳和甜品的確非常出色,豆乳口味多,特別紅豆豆乳,紅豆大粒又起沙;甜品方面,多芒系列、三色芋圓都係我最愛,因此常常都會光顧。😋這間店只有外賣,不設堂食,因此會產生很多外賣杯,我都好欣賞外賣杯的設計,所以都會洗乾淨,循環再用,多用幾次再回收。😉今天想買甜品給家人分享,便想到拿這些外賣杯去買,不用浪費,為環保出一分力,減少製造固體廢物,但這店卻拒絕用我的外賣杯😡😡我真的覺要有社會責任,香港幾時先有進步?在香港要實踐綠色生活,要環保真的很難😔🤯
2024-01-06
15 分鐘 (外賣自取)
  • 多芒楊枝甘露
2023-12-12 333 瀏覽
前排天氣又熱返🥵特別想食啲涼浸浸嘅甜品🤪今次食嘅小食店,相信大家一啲都唔陌生😆無論佢哋嘅小食定係甜品都好出色✨🤍💚狂人粢飯近年嚟喺香港街頭揾至粢飯嘅影子真係越來越少!🥹特別係好味嘅粢飯☹️個人認為粢飯嚟講,最重要嘅係有好多配料😚同炸得香脆嘅油炸鬼😆我已經無數次食過呢款粢飯,絕對有信心!😍一口咬落去,就可以睇到好多配料✨包括超多榨菜、肉鬆同大塊香脆嘅油炸鬼💨而且油炸鬼尤其脆身,聽到有聲㗎添🤪粢飯係現點現做,熱辣辣嘅!🔥💚鮮芋泥豆乳芋泥好滑好香😍,仲有豆乳嘅香甜味道😚真係夠滿足!個芋泥質感好細滑🥰食落口就好快融化😆。豆乳嘅味道都好濃郁,唔會太甜🤍加埋芋泥一齊飲,就係一個完美嘅組合🤩💚椒鹽炸豆腐豆腐炸得金黃酥脆😚入口即化㗎!😙椒鹽味道香辣,好開胃🥰食落啱啱好,夠味又唔太油膩🫶🏻一試就愛上,絕對值得推薦!🤘🏻💚炸雞軟骨個軟骨炸得酥脆,炸粉唔太厚✨啖啖都係多汁嘅雞肉,味道鮮美😍夠香夠鹹😙食完一粒又一粒!小食嘅絕配🤩💚夏日之選天氣熱辣辣🔥叫番個甜品解下暑先🤩呢個甜品乜都有啲😍芒果🥭西瓜🍉芋圓同西米😙乜都有啲🤘🏻口感勁豐富,又唔太甜喎😍好食:❤️❤️❤️❤️🖤抵食:❤️❤️❤️❤️❤️📍SOYmart by 豆乳狂人

💚狂人粢飯

💚鮮芋泥豆乳

💚椒鹽炸豆腐

💚炸雞軟骨

💚夏日之選

好食:❤️❤️❤️❤️🖤
抵食:❤️❤️❤️❤️❤️

📍SOYmart by 豆乳狂人 (沙田)
沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下28號舖

奶蓋桃膠豆乳茶奶蓋款可以話係必叫,雖然奶蓋嘅芝士味唔會好濃,但係好creamy,桃膠養生,男女一樣咁滋潤奶蓋芋泥小丸子芋泥同咩都係完美組合😍奶蓋令到個芋泥更香更甜,芋泥控必點!特濃可可豆乳呢個係男朋友每次必點!可可奶飲得多,轉下口味可可豆乳一樣咁正86豆乳抹茶抹茶味個人覺得可以再濃啲,同平時嘅分別係呢款有豆香,係一種新嘗試芒西豆花想食豆花又想有啲新意試呢款正!一開始食都驚佢唔夾,點知食完都幾正,消暑得黎開胃,香港天氣點都啱食呢啲野🤣
奶蓋桃膠豆乳茶

奶蓋芋泥小丸子
芋泥同咩都係完美組合😍奶蓋令到個芋泥更香更甜,芋泥控必點!

特濃可可豆乳

86豆乳抹茶

芒西豆花
外賣自取
2023-12-09 134 瀏覽
話說咁岩去開沙田行街,知道有間豆乳狂人係沙田,所以用網上外賣平台嗌定先再自取,本身想飲紅豆奶茶,點知睇錯,嗌錯豆乳紅茶布丁珍珠,好彩呢杯都唔錯。豆乳紅茶布丁珍珠口感綿密,布丁口感滑順,紅茶香氣濃郁,帶有微微的甜味,喝起來非常清爽。珍珠彈牙有嚼勁,增添了口感層次。整體而言,這款飲品味道豐富,不錯飲!
2023-12-03
5 分鐘 (外賣自取)
ε٩(๑> ₃ <)۶з🧚🏻‍♀️由佢第一間舖食到而家有幾間分店,而且水準依然保持得好好,🥹💓真係有種睇住佢成長嘅欣慰。客觀黎講佢售價唔平,但長期都有人排隊大家就知咩料啦🤫。🧚🏻‍♀️~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🧚🏻‍♀️🔸煙韌之選 $45 珍珠|小丸子|芋圓|豆乳布丁(✪ω✪)✨係名副其實嘅「煙靭之選」!入面所有配料全部都好有韌勁,咬到牙較攰嗰種🤩重點係配料俾得非常足,完全冇誇大,大家睇吓相差唔多成杯都係珍珠,🏄煙韌控衝啊啊啊‼️豆乳狂人嘅豆乳都真係好瘋狂架🤤絕對係獨家秘方出面食唔到嘅味道!💓佢質地唔似一般豆腐花,感覺上更似布丁,非常creamy,唔覺意就”雪”嗮入口🙈而且布丁帶有非常濃郁嘅牛奶豆乳甜味!真係好正!!成個配搭堪稱完美,濃郁Creamy嘅豆乳布丁配上超級煙韌嘅芋圓,整體💯賣相💯口感💯味道都非常一流,🫵🏻強烈推薦大家試下!🧚🏻‍♀️~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🧚🏻‍♀️希望你哋鍾意呢篇食評!如果你都試過豆乳狂人,記得分享你嘅意見喔!🥰🫶🏻✏️整體評分:4分💸人均消費:$50以下📍地點:SOYmart by 豆乳狂人 (荃灣)荃灣大

🔸煙韌之選 $45
珍珠|小丸子|芋圓|豆乳布丁

✏️整體評分:4分
💸人均消費:$50以下
📍地點:SOYmart by 豆乳狂人 (荃灣)
荃灣大河道100號海之戀商場2樓2036號舖(設有多個分店)
2023-11-02
  • 煙韌之選
2023-11-29 127 瀏覽
多芒楊枝甘露是一款令人驚艷的甜品。它以新鮮的芒果為主角,口感豐富多樣。芒果的香甜與楊枝的酸爽完美融合,令人回味無窮。甜品中的楊枝果肉爽脆多汁,增添了口感層次。甘露的質地細滑順口,搭配上芒果和楊枝的鮮美,讓人愛不釋手。整體而言,多芒楊枝甘露是一道清涼解渴的甜點,不膩口且口感豐富,絕對是夏日必嚐的美味之選。
2023-11-15
10 分鐘 (外賣自取)
呢間豆乳狂人真心應該再開多幾間分店食過無數次,從來沒有一款令人失望過推薦以下兩款✔️1️⃣芋泥豆花價格真係好良心!32蚊一大桶!超足料!2️⃣多芒小丸子芒果肉➕小丸子➕西米露!好正好正🥰間中還有限定甜品!還沒吃過的快快安排!!真心推薦!!
呢間豆乳狂人真心應該再開多幾間分店
食過無數次,從來沒有一款令人失望過
推薦以下兩款✔️
1️⃣芋泥豆花
價格真係好良心!32蚊一大桶!超足料!
2️⃣多芒小丸子
芒果肉➕小丸子➕西米露!好正好正🥰
間中還有限定甜品
還沒吃過的快快安排!!真心推薦!!
外賣自取
2023-11-26 122 瀏覽
📍 豆乳狂人(沙田)狂人系列~全港唯一豆乳奶蓋頂層加咗奶蓋,別有一番滋味呢😍奶蓋囗感綿密滑溜香濃的豆乳味有驚豔~味道富層次感喔!夏日之選🔸 奶蓋西瓜波波豆乳入口甜滑,充滿西瓜🍉果香加西瓜肉,每啖都係豆乳撞西瓜,充滿驚喜!🔸 奶蓋桃膠豆乳茶呢款係一向我最愛之選,啖啖桃膠己經冇得輸。桃膠大粒剔透,份量好多,入口滑喐喐,有小小煙韌口感,超好食😋🔸奶蓋芋泥小丸子滿滿的芋泥加上鮮奶,吃得到芋泥裡的芋頭顆粒,一杯同時滿足了咀嚼控和芋泥控!🔸 牛油果鰻魚玉子粢飯即包的粢飯與一般的相對較大,最欣賞是香脆新鮮的油條,而饀料多過糯米飯,入面有新鮮嘅牛油果🥑鹹甜得宜,鰻魚玉子夾住粢飯勁好食😙
📍 豆乳狂人(沙田)
狂人系列~
全港唯一豆乳奶蓋
頂層加咗奶蓋,別有一番滋味呢😍
奶蓋囗感綿密滑溜
香濃的豆乳味有驚豔~
味道富層次感喔!

夏日之選
🔸 奶蓋西瓜波波豆乳

🔸 奶蓋桃膠豆乳茶
🔸奶蓋芋泥小丸子
滿滿的芋泥加上鮮奶,吃得到芋泥裡的芋頭顆
粒,一杯同時滿足了咀嚼控和芋泥控!

🔸 牛油果鰻魚玉子粢飯

-⛄️SOYmart by 豆乳狂人 📍沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下28號舖🥭多芒楊枝甘露 hkd 45份量好大桶🥭😍入面啲餡都滿到瀉咁濟!仲有西米 柚子 芒汁 鮮奶油等等😍😍味道偏酸酸甜甜 雪凍食會正啲⛄️🥄黑糖桃膠豆花 hkd 30養生之選🔥🔥女仔岩食嘅桃膠 補血美顏✌🏻連埋豆花一齊食 滑嘟嘟口感😌岩曬貪靚嘅人必食😜🍉奶蓋西瓜波波豆乳 hkd 60西瓜味唔重 食落清涼🫣重豆乳味 唔算話超夾不過屎忽痕可以一試🤪西瓜西瓜都唔算少~👻想食飯後糖水嘅可以試下呢間🤣有豆花 有芒果味甜品之餘仲有黑糖製品☺️想食咸食仲有得嗌粢飯😝啲甜品仲要高質又健康!咸食甜品都有大把選擇 而且仲可以外賣返屋企食🤓可以煲住劇食糖水好爽呀 大大桶絕對唔係揸流攤🤪佢有好多間分店 總有一間係你附近😌🕰️營業時間星期一至日 12:00-22:30#沙田#沙田甜#豆乳狂人#飯後甜品#甜品 #豆花#香港甜品 #沙田分店#soymart#豆#豆花製品#大豆#香港#香港美

⛄️SOYmart by 豆乳狂人
📍沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下28號舖

🥭多芒楊枝甘露 hkd 45
份量好大桶🥭😍入面啲餡都滿到瀉咁濟!
仲有西米 柚子 芒汁 鮮奶油等等😍😍

🍉奶蓋西瓜波波豆乳 hkd 60
西瓜味唔重 食落清涼🫣
重豆乳味 唔算話超夾
不過屎忽痕可以一試🤪
西瓜西瓜都唔算少~

👻想食飯後糖水嘅可以試下呢間🤣
有豆花 有芒果味甜品之餘仲有黑糖製品☺️
想食咸食仲有得嗌粢飯😝啲甜品仲要高質又健康!
咸食甜品都有大把選擇 而且仲可以外賣返屋企食🤓
可以煲住劇食糖水好爽呀 大大桶絕對唔係揸流攤🤪
佢有好多間分店 總有一間係你附近😌

🕰️營業時間
星期一至日 12:00-22:30

#沙田#沙田甜#豆乳狂人#飯後甜品#甜品 #豆花
2023-11-21 126 瀏覽
🐮SOYmart by 豆乳狂人🐮• • • 🐮🐮評價🐮🐮晚上人客非常多 沙田友買返屋企食的確方便附近公園亦有很多位置可坐低享用 享受二人的浪漫🐮🐮🐮黑糖桃膠豆花這道甜點通常以豆花為基礎,豆花質地柔軟綿密黑糖為豆花增添了甜蜜的香氣,甜度剛好😋桃膠份量多,充滿彈性為口味增添層次和豐富度。🐮牛油果鰻魚玉子粢飯手掌般大的粢飯粢飯與餡料的比例剛好 吃時微溫,不會太熱牛油果的油滑質地和鰻魚的鮮嫩口感很配也有肉鬆作點綴是一種獨特而令人愉悅的享受🐮奶蓋西瓜波波豆乳西瓜波波很甜,清爽的口感奶蓋的柔滑質地與西瓜波波的爽脆口感相結合搭配上豆乳的濃郁口感非常適合夏天消暑店員還很用心的把奶蓋及西瓜波波分開上奶蓋充滿奶香 !好味😋😋😋🐮海苔肉鬆炸豆腐豆腐一口方便吃口感柔軟海苔肉鬆的鹹香和炸豆腐的酥脆相乎味道的層次感不錯• • •🐮女友總評分 🤎🤎🤎🤎🤎🐮男友總評分 🤎🤎🤎🤎🐮SOYmart by 豆乳狂人沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下28號舖店面餐單
🐮SOYmart by 豆乳狂人🐮

• • •
🐮🐮評價🐮🐮
晚上人客非常多
沙田友買返屋企食的確方便

附近公園亦有很多位置可坐低享用
享受二人的浪漫🐮🐮

🐮黑糖桃膠豆花

這道甜點通常以豆花為基礎,
豆花質地柔軟綿密
黑糖為豆花增添了甜蜜的香氣,
甜度剛好😋
桃膠份量多,充滿彈性
為口味增添層次和豐富度。

🐮牛油果鰻魚玉子粢飯

手掌般大的粢飯
粢飯與餡料的比例剛好
吃時微溫,不會太熱

牛油果的油滑質地和鰻魚的鮮嫩口感很配
也有肉鬆作點綴
是一種獨特而令人愉悅的享受

🐮奶蓋西瓜波波豆乳

西瓜波波很甜,清爽的口感
奶蓋的柔滑質地與西瓜波波的爽脆口感相結合

沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下28號舖

店面

餐單

10 分鐘 (外賣自取)
前幾天在沙田找朋友的時候讓我發現到SOYmart by 豆乳狂人,這是一間性價比極高的甜品小食店,餐廳主打超級足料的甜品🍮創新多元粢飯、傳統台式小食及自家製特色飲品,每一款食物都非常吸引🤩而豆乳狂人每一季都會出主題性甜品🍧,吸引不少人來試一試,而喺夏天的時候餐廳就推出了一系列西瓜🍉飲品及甜品,不過我這一次就沒有吃到西瓜的甜品,而是選擇了比較常見的甜品🍨⭐️多芒小丸子 $45是一款陪伴住每一個香港人成長的甜品,芒果及小丸子的份量都很足,而且不會太甜,忌廉奶與芒果混合一起的糖水底,好捧🥰⭐️滋潤之選 $45有口感煙煙韌韌芋圓、爽滑的桃膠、自家製香滑芋泥及香滑的奶,四款材料混合一起的滋潤之選,每一款配料的份量都超足,配合在一起也不錯🤤🤤⭐️牛油果吉列蝦青瓜絲粢飯 $42小店的每一款粢飯都好好吃,味道控制得剛剛好,這一次選擇了他們自創口味的粢飯,也是沒讓我失望,一定要趁熱吃,因為吉列蝦🍤是脆脆的🤤⭐️鮮芋泥豆乳 $30小店的人氣之選,喜歡吃芋泥的朋又不要錯過啦!因為有半瓶飲品都是鮮芋泥,再加上超濃的無糖豆乳🤤混合一起也不會太甜🤤🥰

⭐️多芒小丸子 $45

⭐️滋潤之選 $45

⭐️牛油果吉列蝦青瓜絲粢飯 $42

⭐️鮮芋泥豆乳 $30
話說仲好記得啱啱開始做foodie個時就係呢間係荃灣分店開張嘅時候,自從個一次幫襯過之後就愛上咗,之後瘋狂回購咗無數次,自己係外賣平台買得最多嘅就係呢間~早排有外國嘅朋友到訪香港都特登介紹佢去食🤣今次趁人多終於可以分享多幾個佢哋嘅item🫶🏻呢一間最出名嘅就係佢哋嘅豆乳,因為飲落比起平時嘅豆乳,呢間無論係豆香定係質地都濃稠好多,當中自己買得最多就係鮮芋泥豆乳($30),要讚嘅係呢一間嘅芋泥真心好正,入口綿滑,而且有帶香芋嘅自然香,甜度適中💜 除咗豆乳,呢度都仲有好多唔同款嘅豆乳飲品,自己都幾鍾意佢哋嘅豆乳奶蓋,朋友嗌嘅奶蓋芋泥小丸子 ($42)都幾足料,豆乳奶蓋夠厚身,飲落去就好似幫自己條脷冚被咁,而且小丸子夠煙韌,最底仲有超~多芋泥同埋滑溜豆乳布丁😆三色芋圓豆花 ($30)亦都係我成日買嘅品項,豆腐花豆味香濃,而且入口滑身,芋圓、地瓜圓同埋紫薯圓有十幾粒,而且食落去口感煙韌又有味,份量慷慨🫶🏻佢仲有好厚一層嘅特調椰奶同少少黑糖,所以食落都好夠甜😚佢哋隨住唔同季節會推出唔同嘅期間限定,今次就抓住夏天嘅尾巴食夏日之選 ($60)🍉呢個係西瓜、芒果、西米露、芋圓加上豆花,生果整體都幾新鮮香

佢哋隨住唔同季節會推出唔同嘅期間限定,今次就抓住夏天嘅尾巴食夏日之選 ($60)🍉呢個係西瓜、芒果、西米露、芋圓加上豆花,生果整體都幾新鮮香甜,西米露份量都幾多,而且加埋佢哋本身超出色嘅芋圓,基本上唔會出錯🤪

除咗甜品,個人私心推介係吉列豬扒栥蛋飯 ($38),呢間嘅栥飯係超大份,所以女仔食一個都好夠飽,自己平時都會買嚟當lunch~佢塊豬扒都幾厚肉,入面炸完都仲好粉嫩,加埋入面大量肉鬆、兩條厚厚嘅玉子、油炸鬼同有咬口嘅榨菜,拎上手仲係暖笠笠,啱晒冬天食☺️

總括嚟講,呢一間真係好值得大家一試,老實講真係款款都推介,要我揀一款自己最鍾意嘅我都唔識揀😂見佢分店愈開愈多都好戥佢哋開心,希望佢哋繼續努力開多啲分店,咁就可以更加方便咁食到🤑