ε٩(๑> ₃ <)۶з🧚🏻‍♀️由佢第一間舖食到而家有幾間分店,而且水準依然保持得好好,🥹💓真係有種睇住佢成長嘅欣慰。客觀黎講佢售價唔平,但長期都有人排隊大家就知咩料啦🤫。🧚🏻‍♀️~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🧚🏻‍♀️🔸煙韌之選 $45 珍珠|小丸子|芋圓|豆乳布丁(✪ω✪)✨係名副其實嘅「煙靭之選」!入面所有配料全部都好有韌勁,咬到牙較攰嗰種🤩重點係配料俾得非常足,完全冇誇大,大家睇吓相差唔多成杯都係珍珠,🏄煙韌控衝啊啊啊‼️豆乳狂人嘅豆乳都真係好瘋狂架🤤絕對係獨家秘方出面食唔到嘅味道!💓佢質地唔似一般豆腐花,感覺上更似布丁,非常creamy,唔覺意就”雪”嗮入口🙈而且布丁帶有非常濃郁嘅牛奶豆乳甜味!真係好正!!成個配搭堪稱完美,濃郁Creamy嘅豆乳布丁配上超級煙韌嘅芋圓,整體💯賣相💯口感💯味道都非常一流,🫵🏻強烈推薦大家試下!🧚🏻‍♀️~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🧚🏻‍♀️希望你哋鍾意呢篇食評!如果你都試過豆乳狂人,記得分享你嘅意見喔!🥰🫶🏻✏️整體評分:4分💸人均消費:$50以下📍地點:SOYmart by 豆乳狂人 (荃灣)荃灣大

🔸煙韌之選 $45
珍珠|小丸子|芋圓|豆乳布丁

✏️整體評分:4分
💸人均消費:$50以下
📍地點:SOYmart by 豆乳狂人 (荃灣)
荃灣大河道100號海之戀商場2樓2036號舖(設有多個分店)
2023-11-02
  • 煙韌之選