2019-04-22 1141 瀏覽
朋友好叻豬,知道我會陪佢去澳門,佢即刻搵下甜品同我一齊食 🥰🥰 佢話 MGM 有間甜品成日好多人排,話今次都要試下!黎到本來都唔少人,等左陣就唔知做咩前排走...咁我地又快左好多!侍應俾左部 Pad 我地點菜,黎到一定要試 high tea set,呢套又唔同平時,見佢寫住復活節版,但一場黎到都冇所謂!想試!明明同我地講話個 set 要等廿分鐘...咁好啦!但勁快就黎!反而野飲勁耐!差唔多食哂個 set 先到!佢唔會放哂咸野係頂層,隔住黎放,我唔好記性,盡力寫下有咩 🤣🤣 我唔記得影個 menu,錯哂 🤣🤣煙吞拿魚三文治 / 桃味大福配朱古力 / 松露朱古力大福配酒心朱古力 / 紅羅白蛋糕仔 / 松露通粉 / 豬肉丸 / Scone / 棉花糖撻 / 鵪𪂹蛋撻 / 白朱古力雪糕加筒我契女話要食雪糕,我見佢想食果個有酒唔俾佢叫,最後選左8個球 🤣🤣🤣 好明顯係我爽!正呀!其中值得推介係 菠羅味既,食得出真材實料,仲有一個驚喜 薑味豆腐雪糕,好味 👍🏻呢個都值得一提,隻佬飲咖啡,佢話驚喜到佢,原因係佢杯入面既冰,全部都係咖啡冰,佢同我朋友都飲得好開心!我叫左杯 Earl Grey 都好正,

我叫左杯 Earl Grey 都好正,係唔明點解野飲可以等咁耐 🤣
2019-04-19