2013-12-28 1590 瀏覽
聖誕前夕突然有個party 開得成,都成8-10人,大家都頭痛緊叫乜嘢食好,吾想太例牌pizza ,壽司又凍冰冰,突然醒起平時樓下有一間西餐廳食開晚餐,即管問一下他們有冇到會,點知就有意外收獲,我們叫左兩個麵,一個焗飯,黑松露大蝦多士,一個大羅馬沙律菜,茄汁辣肉腸、加一個平時必食的芝士焗珍珠蠔的小食,今次叫左個足足2磅,第一次食咦個蠔夠哂皮,因為真係好多珍珠蚝同芝士!意粉同焗飯唔駛講足料足到呢,肯定超磅數!更值得一題,其實係第一次食大蝦多士,簡直係愛上了,脆到呢!但唯一缺點係最好半至一小時內要食,因為如果吾係d芝士會變硬,又或者可以回家后再放入焗爐一陣先食!最重要係我們每人夾錢都不用200蚊,超值!有機會一定會再試其他!
2013-12-24
30 分鐘 (外賣送餐)
聖誕節
  • 黑松露蝦多士,珍珠蚝