2023-04-01 294 瀏覽
疫情之前成日都會去,隔咗三年,好彩佢哋仲喺度!星期六2:30唔使book枱入到去,雖然好多人坐出邊,但因為入邊嘅裝修好靚,通透玻璃、樓底又夠高,坐得舒服,所以次次都會揀入邊。欣賞佢哋唔會好似平時嘅印度餐廳一入到去好大陣味,同埋有一個好靚嘅吧枱。佢哋signature係GIN酒,之前試過好多特色來自世界各地嘅牌子。*必食* Chicken Tikka $268雖然冇雞皮,但做到外脆內嫩佢個sauce係無敵,超好食!呢個fish curry $388記得之前都有試過唔推介,魚肉小,太貴每次都係為咗Garlic Naan而來不過今次有d失望冇咗以前嗰種外脆內軟今次有少少厚,似pizza餅底經理傾過之後話係有啲唔同咗,如果我特別request可以做返以前嗰隻我相信會俾多次機會佢下次再嚟對於未食過嘅朋友來講應該都仲係覺得佢係好好食同隔籬枱嘅鬼婆傾偈佢第一次嚟She said : it’s the best naan I’ve ever hadCreamy Spinach $198每次都會叫篇少少鹹,但都OK朋友仔生日,上網book枱會送$128嘅tart就算唔送,都值得試,好食呢個環境好igab

*必食* Chicken Tikka $268
雖然冇雞皮,但做到外脆內嫩
佢個sauce係無敵,超好食!
Chicken  tikka

呢個fish curry $388記得之前都有試過
唔推介,魚肉小,太貴

每次都係為咗Garlic Naan而來
不過今次有d失望
冇咗以前嗰種外脆內軟
今次有少少厚,似pizza餅底
我相信會俾多次機會佢

每次都會叫
篇少少鹹,但都OK
Creamy  spinach

朋友仔生日,上網book枱會送$128嘅tart
就算唔送,都值得試,好食
Tart

呢個環境好igable,仲可以攞佢哋啲props(hats&guns)影相
Chicken  tikka
Tart