2008-06-13 1 瀏覽
今次同呢位朋友都係喺尖沙咀食飯, 但因為諗唔到食咩好, 所以決定行到邊而且又唔駛排隊o既就食喇! 點知就係咁出事喇~就喺行到呢間餐廳o既時間, 我哋發現入面一個人都冇, 但唔駛排隊喎, 所以我哋都入去一試. 原來入到去都有人o既, 只不過係冇人坐出面啲位. 我哋一坐低, 有兩個黃皮膚似中國人o既侍應走埋嚟, 點知佢哋竟然同我哋講英文, 而且整份餐牌都係英文o架. 我哋兩個就用有限o既英文揀咗兩個 set.湯: 唔知咩菜湯 - 都話唔知咩, 只係知好多絲主菜: 我個 friend 要牛柳 - 冇汁, 好似食瘦肉咁. 我要三隻蝦拼薯仔 - 三隻唔新鮮o既蝦, 同埋啲冇味o既薯仔甜品: 朱古力雪糕 - 好似有啲酒味Tea or office一個字 - 少!!! 份量少而且唔好食, 但收o既價錢都唔平, 可能係個 view, 因為睇到對面香港o既境, 亦係佢哋唯一一個優點.

湯: 唔知咩菜湯 - 都話唔知咩, 只係知好多絲
甜品: 朱古力雪糕 - 好似有啲酒味
Tea or office