2017-09-13 83 瀏覽
又系同姊妹一月一聚嘅時候啦!今次揀左呢間!其實我地都唔係系呢邊做野又唔係住呢邊,但見呢間個名幾搞笑就黎呢度啦!大家收工後各自黎呢度。地理位置有點難搵,我地靠google大神先黎到呢度!入門一刻。。嘩。。咁細嘅。。但原來唔係嘅😂系有兩層嫁!上到樓上即刻心心眼左!因為後面系有個台比我地影相嫁!坐低後我地就揀左小食拼盤Dinner Set嘅C餐香草忌廉蟹籽煙三文魚意粉同埋跟餐嘅一杯野飲。我揀左荔枝綠茶。佢地揀左coffee同埋系有拉花。因為我地系樓上,我地點餐都有啲麻煩,因為佢唔系成日系上面,要等佢上黎先點到。我地真係有想過打電話call佢上黎我地點完之後都等左一段時間,可能因為都比較多客同埋小店經營,比較忙。最重要應該系即叫即做!系等嘅時間,佢地仲有啲唔同嘅board game比我地玩。我地揀左幾款黎玩。玩玩下啲野食到嚕!我覺得小食拼盤嘅雞翼嘅味勁香,薯條夠曬香脆。另外荔枝綠茶超香。我本身已經好中意飲綠茶,佢即使加左荔枝都唔會搶左綠茶位。而朋友嘅拉花咖啡 嘅拉花公仔都好得意!三文魚意粉就不過不失啦,略嫌濟左小小。
又系同姊妹一月一聚嘅時候啦!今次揀左呢間!
大家收工後各自黎呢度。
地理位置有點難搵,我地靠google大神先黎到呢度!
入門一刻。。嘩。。咁細嘅。。但原來唔係嘅😂系有兩層嫁!
上到樓上即刻心心眼左!因為後面系有個台比我地影相嫁!
坐低後我地就揀左小食拼盤
小食拼盤
Dinner Set嘅C餐香草忌廉蟹籽煙三文魚意粉
香草忌廉蟹籽煙三文魚意粉
同埋跟餐嘅一杯野飲。
我揀左荔枝綠茶。
荔枝綠茶
佢地揀左coffee同埋系有拉花。

玩玩下啲野食到嚕!
我覺得小食拼盤嘅雞翼嘅味勁香,薯條夠曬香脆。
而朋友嘅拉花咖啡 嘅拉花公仔都好得意!
三文魚意粉就不過不失啦,略嫌濟左小小。
2017-08-27
小食拼盤