2022-11-01 85 瀏覽
Mamaday 呢間長期係oepnrice熱店,之前一直想試,今日終於抽時間試到啦~店鋪佈置好特別,特別地搞笑,好年輕!餐牌都好funny~我地今次叫左:1)crab fettuccine $138講真,賣相黎講就唔吸引的。不過用實力說話,因為一啖之後,我地都被驚艷了! 絕對係超級好食! 每條麵條都沾滿了蟹膏蟹肉,好好好足料! 雖然面頭既蟹柳和蟹鉗略嫌太細,不過$138黎講,已經好足料! 絕對out of expectation,以及廚師是真心誠意煮的,其他餐廳未食過呢個味道! 正正正!2)flat iron steak $168呢道菜都真心地surprise 我地,牛肉非常有牛味,廚師煎到皮脆內嫩,雖紅但剛剛不會出血水。不得不感嘆香港人真識食,怪唔得長期霸榜熱店推薦! 牛排配的沙律菜和蝦片,喬麥麵都令人好滿意! 好慶幸我地第一次食都叫到兩個咁好食既餐,期待下次再黎食!
Mamaday

店鋪佈置好特別,特別地搞笑,好年輕!餐牌都好funny~
我地今次叫左:
1)crab fettuccine $138