是日經過灣仔,心血來潮想食burger, 見呢間咁高分,二話不說就搵佢黎試試。舖頭唔大間,大約30個位左右睇得出好適合飲野睇波,細細的地方有兩部電視播緊波。睇下menu先,見hot pick係cheese burger (beef), 就一定要試啦。另外就叫左mushroom cheese burger, waiter特別提我地呢份係素食,裡面無肉的,因為可能其他burger地方會係一片片的mushroom加落beef度,怕我地會誤會。知道後就更加想試,話晒另一款已經有牛啦,我真係鍾意mushroom想試。另外叫左小食佢地知我地兩個人會share個burger, 幫我地一開二,真係細心呢個係mushroom cheese burger, 我好欣賞佢地將mushroom整成漢堡咁因為以前食的mushroom係一小小片,一邊食會一邊跌,如果食開mushroom的朋友會明我意思,佢咁樣令我地食得無咁呢hea, 蘑菇漢堡煎得表面好脆之餘裡面又好juicy, 加埋個包又煎到脆脆地,每咬一啖都覺得好滿足再黎就試佢hot pick cheese burger同樣煎到脆脆地,牛肉漢堡雖

舖頭唔大間,大約30個位左右

睇得出好適合飲野睇波,細細的地方有兩部電視播緊波。

另外叫左小食
mushroom cheese burger

cheese beef burger

再黎就試佢hot pick cheese burger

同樣煎到脆脆地,牛肉漢堡雖然無mushroom咁juicy, 但一樣好好味。
食完都飽左7成

炸雞粒

炸雞,佢個秘製辣醬對我黎講真係有d辣, 老公食開辣就覺得剛好,裡面d肉炸完都仲有肉汁,對佢十分讚賞。
黑松露薯條

薯條相對無咁出色 ( 鬼咩,前面食的都咁好食,我地將佢放最後食,又凍左又無咁脆)
strawberry milkshake

chocolate milkshake

最後我揀的strawberry milkshake比老公揀的chocolate milkshake好飲,相對清新d啱食完煎炸野清一清個口嘛。

食完好滿足,我會再黎食佢的mushroom burger架,宜家諗起都覺得好味
mushroom cheese burger
cheese beef burger