餐廳: 北京樓 (形點 I)
資訊:

餐廳: 北京樓 (形點 I)
資訊:

2021-05-28 1361 瀏覽
今日食評有✍🏻 北京樓@yoho mall試食指數⭐️⭐️⭐️⭐店舖衛生⭐️⭐️⭐⭐侍應態度⭐️⭐️⭐️((每項5⭐️為滿分)) · 午市不算多人等了10分鐘左右就可以入座我們點了1️⃣午市套餐茄蛋刀削麵配小籠包⭐️⭐️⭐️⭐/5超大「盤」的茄蛋刀削麵性價比高🍜刀削麵夠彈牙,唔知算唔算好但我就幾鍾意🥚蛋夠多同滑🍅唯一挑剔係茄太大舊,又硬唔太入味小籠包不過不失👌🏻·2️⃣午市套餐嫩雞煨麵配鍋貼⭐️⭐️⭐️⭐/5最驚煨麵爛蓉蓉,師傅拿捏得剛剛好,讚雞湯最正👍🏻👍🏻👍🏻鍋貼正常,唔夠熱👌🏻·3️⃣山竹牛肉球⭐️⭐️⭐️⭐/5牛肉球最重要係夠熱夠嫩配埋甜酸度剛好的kip汁正😋·二人盛惠233·599•Eat疫情下的食肆怕多人辛苦排得嚟又唔好食食外賣食到悶想岀去搵食又驚唔衛生·我哋599•Eat幫到你無論大鋪小店我哋都會盡試盡講
今日食評有✍🏻
北京樓@yoho mall
試食指數⭐️⭐️⭐️⭐
店舖衛生⭐️⭐️⭐⭐
侍應態度⭐️⭐️⭐️
((每項5⭐️為滿分))
午市不算多人
等了10分鐘左右就可以入座
我們點了
1️⃣午市套餐
茄蛋刀削麵配小籠包⭐️⭐️⭐️⭐/5
超大「盤」的茄蛋刀削麵
性價比高
🍜刀削麵夠彈牙,唔知算唔算好
但我就幾鍾意
🥚蛋夠多同滑
🍅唯一挑剔係茄太大舊,又硬
唔太入味
小籠包不過不失👌🏻
2️⃣午市套餐
嫩雞煨麵配鍋貼⭐️⭐️⭐️⭐/5
最驚煨麵爛蓉蓉,師傅拿捏得剛剛好,讚
雞湯最正👍🏻👍🏻👍🏻
鍋貼正常,唔夠熱👌🏻
3️⃣山竹牛肉球⭐️⭐️⭐️⭐/5
牛肉球最重要係夠熱夠嫩