2007-06-28 176 瀏覽
今日出席一個lunch activity. 對於呢度的lunch, 都算好滿意。首先是頭盤三文魚沙律,三文魚好新鮮,賣相都整得頗有心思。接著是一個青豆帶子湯,第一次飲呢一款湯,很有新鮮感,雖然個綠色睇落去有少少怪,不過味道就真係唔錯。Main Course...main course係這一餐的失敗之作,係半隻雞配薯蓉,用煙肉包住的薯蓉不錯,朋友話係煎過的,頗有心思(雖然我唔係好分到~~), 但個雞實在好‘鞋’,好軔...三分一都食唔到,就放棄了。好在之後的甜品很好,coffee也香濃(朋友話,因爲我好多野做,未試到)。整體黎講,呢個價值不菲的lunch算係好好。在整個用餐過程中服務也很周到。若是不用自己花錢,當然希望可以再來啦~~ hoho