2019-09-22 28 瀏覽
小店墨西哥fusion菜佐敦有好多小店,亦有唔少菜式,如果你喜歡吃墨西哥菜,佐敦的確係有好多選擇!朋友介紹我食呢一間,話佢嘅咖喱好有特色,而且坐得舒服,即管一試!三位朋友共聚一堂,每個人各有喜好,我就好想食呢度出名嘅咖喱,呢個咖喱雞配上蒜味薄餅,簡直比得上重慶大廈嘅咖喱!佢嘅薄餅唔油膩,而且好香口,外脆內軟!佢嘅Pizza亦都唔錯,我哋叫咗個意大利薄餅,佢係薄批,點起煙韌,而且足料,我喜歡火箭菜,佢佈滿整個Pizza,正!我們最欣賞竟然係個蘑菇,佢嘅醬汁非常之好,唔會過分濃郁,而且個麵包食真係好特別!佢嘅沙律係用蜜糖做醬汁,我第一次嘗試,喜出望外,味道同出面整嘅唔同,一食就愛上,連我嘅女同事都好鍾意食添!
小店墨西哥fusion菜

2019-09-22