餐廳: 意樂餐廳 (+WOO嘉湖一期)
資訊:

2023-05-07 149 瀏覽
星期六早餐時段難得一入就有位~平時都有系度外賣/堂食, 不嬲覺得佢最吸引的是和牛粒炒飯&鰻魚炒飯(前者晚餐先有, 後者lunch同晚餐都有, 堂食反而冇外賣咁大兜lol 兩道都好食的, 只係有時水準好flucatuate)今次久違地食早餐, 試下新野食, 叫左個雞肉linguine, 有d後悔lol早知食返個雞肉滑蛋公仔麵><因為今次食呢個覺得冇咩味...平時唔係常食呢間, 因為每次食完都會覺得下次都係唔來食-v-只係有時隔左好耐冇食, 又食厭左附近果d, 所以就諗住食下, 但每次一食返, 就又會覺得下次都係唔食呢間-v-服務生態度唔係好差, 但都唔係好的了...多數都係黑口黑面同埋外賣要等超耐的!!!有時真係突然好想食和牛粒炒飯, 要外賣的話, 我都一定會預早打過去/openrice落定單, 慳返d時間
星期六早餐時段難得一入就有位~
早知食返個雞肉滑蛋公仔麵><因為今次食呢個覺得冇咩味...
服務生態度唔係好差, 但都唔係好的了...多數都係黑口黑面
題外話/補充資料: 人均消費係$35, 因為係今次早餐的expense~
2023-05-06
$35 (早餐)
  • 和牛粒炒飯