2017-10-25 85 瀏覽
今日同朋友行開荃灣,又係搵野食既好時候😸😸今次試下西班牙菜!蛋餅,呢個好味啊,成舊蛋糕甘,佢唔會煎到好老,入面有薯蓉🤤西班牙蒜容salsa醬炒鮮魷,魷魚好新鮮,爽口彈牙,個汁有少少辣,好開胃!😸蕃茄醬肉丸,蕃茄味好濃,酸甜,每啖我都要再點汁食,好味!☺️脆皮豬腩肉配蜂蜜蛋黃醬,呢個真係好正,唔知係咪肥既野特別好食!外皮好脆,配蛋黃醬中和油膩感😻😻招牌炒飯,上面有海鮮,淋埋檸檬汁更入味!😸蒜蓉香草汁肉眼扒,第一次食切開左既牛扒,燒得唔錯!👍🏻香脆玉桂條配榛子朱古力醬,因為一諗起歐洲就會諗起呢個甜品,所以一定要食❣️❣️焦糖燉蛋,呢個我覺得上面層焦糖唔夠脆,如果再脆d就好啦😎Perrier,我個人比較奇怪,食親西餐都鐘意飲有汽既水,平時無呢個壞習慣🙈🙈坐位同裝潢都係高格調,周圍都有酒圍住,可惜感冒唔飲得,下次一定試下😌😌

蛋餅,呢個好味啊,成舊蛋糕甘,佢唔會煎到好老,入面有薯蓉🤤

招牌炒飯,上面有海鮮,淋埋檸檬汁更入味!😸

蒜蓉香草汁肉眼扒,第一次食切開左既牛扒,燒得唔錯!👍🏻

焦糖燉蛋,呢個我覺得上面層焦糖唔夠脆,如果再脆d就好啦😎