呢個禮拜好忙,尋晚好早食飯,星期日早啲起身食早餐,順便去銅鑼灣,趁有消費券,補給一下啲香水化妝品🤭第一次黎ninetys,環境幾正可能我早10:13黎,唔洗等位,冷氣啱啱好,零舍加分先講野食,coffee好味😋唔貴,不過就唔係好大杯,亦都冇得揀size !同埋我都係鍾意用mug多啲,雖然呢隻玻璃杯都唔辣手有choco or fruity blend,我當然揀咗choco,唔錯唔錯,好香!奶都好好,無好膩taro  mochi  muffin非常有驚喜而且價錢唔貴$35!簡簡單單,唔甜!非常啱早餐食好足料,唔洗慳住食,每一小啖都有芋頭和mochi個外層係muffin咁,所以好煙韌本身以為份量好細,點知食落都啱啱好環境真係唔錯,好乾淨冇油煙味,即使個廚房係open,咖啡味都冇好嚴重,證明抽氣好好好加分!另外啲水入面有舊黑炭可以吸咗啲chlorine,無咗陣生水味very nice

第一次黎ninetys,環境幾正
可能我早10:13黎,唔洗等位,冷氣啱啱好,零舍加分

taro  mochi  muffin非常有驚喜
而且價錢唔貴$35!簡簡單單,唔甜!非常啱早餐食
好足料,唔洗慳住食,每一小啖都有芋頭和mochi
個外層係muffin咁,所以好煙韌
本身以為份量好細,點知食落都啱啱好

好加分!
very nice

latte  choco  blend
taro  mochi  muffin
2023-07-16
$80 (早餐)
latte  choco  blend
taro  mochi  muffin