2023-04-12 67 瀏覽
-🌟Lady Nara (尖沙咀)🌟#食在港威 #somessyfoodie上網見到有All Day Breakfast 架黎到餐牌都有 點知原來weekday先供應有點小失望 因為餐牌冇寫唔供應 直至落單先發現 唯有即刻改菜單啦♠️蝦片一兜 $15係餐前小食黎架 胡椒味加小辣 入到去張張枱都擺定一兜的-♠️泰式炒金邊粉 $128蛋皮包住金邊粉 伴以砂糖 花生碎 乾辣椒碎 仲有好新鮮肥嘟嘟芽菜仔 賣相幾吸引 一打開蛋衣 就見到好多隻大蝦 味道偏甜但係好味的 辣椒乾真係幾辣 馬上要食番條芽菜仔fresh下-♠️田園沙律配 黑松露醋及Cocoparadise 黑芝麻花生醬椰子脆片 $108 + (add on) 燒雞扒 $38估唔到個Salad整體味道配搭得好match 黑松露醋味道好出 沙律菜即刻好味左好多 另外椰子脆片勁好味 不過怕甜就唔啱 但我就好中意到想買包脆片番屋企雞扒煎得香脆 肉一啲都唔嚡 -加上有好多望海打卡位 同餐廳內仲有好多靚靚打卡位chill得黎可以打卡 Nice!但人手唔足夠 餐牌有add on但點餐系統又冇有改善空間
🌟Lady Nara (尖沙咀)🌟
係餐前小食黎架 胡椒味加小辣 入到去張張枱都擺定一兜的
蝦片

♠️泰式炒金邊粉 $128

雞扒煎得香脆 肉一啲都唔嚡
田園沙律配 黑松露醋及Cocoparadise 黑芝麻花生醬椰子脆片 + (add on) 燒雞扒

加上有好多望海打卡位 同餐廳內仲有好多靚靚打卡位
chill得黎可以打卡 Nice!
但人手唔足夠 餐牌有add on但點餐系統又冇
有改善空間