2023-01-06 518 瀏覽
Burger 🍔 brunch 由於朋友會係荃灣附近睇樓,所以約左去食brunch .店員好有禮貌比我揀位我地點左以下食物1)小龍蝦牛肉漢堡+golden fries 🍟 & soup好surprise 佢地用啤酒炸薯條(我會覺咁樣好好食)不過佢偏咸,如果唔係我應該食哂,而小龍蝦牛肉漢堡我地係share食,配料都幾多,醬汁係茄汁同熱融芝士,burger 都唔會太乾,而且佢地既牛肉仲幾juicy ,肉味都幾濃。2)美式香草燒雞-雞肉有點偏乾,但味道唔差,唔知係唔係焗耐左,佢變左一絲絲既雞咁,朋友食左好少🤡佢個式有好多蔬菜,量都唔細3)tiramisu latte - 佢寫到每日限量,點左一試,最底係咖啡甜酒,面係tiramisu cream , layer 外表幾靚,仲有手指餅係面,佢比較偏甜,要螞蟻🐜口先飲到🤣🤣🤣🤣4)最後甜品點左唔係pancake 既Mexican churros … (但churros 不是Spanish food ?)佢地既churros 唔係圓形係條狀,有好多肉桂糖(好正)同埋因為佢地既甜品都係即點即整,上台時仲係熱辣辣,最重要係佢杯醬,係affogato咁樣
Burger 🍔 brunch

我地點左以下食物

佢地既churros 唔係圓形係條狀,有好多肉桂糖(好正)同埋因為佢地既甜品都係即點即整,上台時仲係熱辣辣,最重要係佢杯醬,係affogato咁樣(coffee+ 朱古力+ice cream )成件事好夾,又係冰火相融口感+美味口味既組合😳

Pancake 以外好選擇

Both by Texas burger