2024-01-22 62 瀏覽
原本見到個menu有日本和牛壽喜燒 睇落都幾吸引 就入左去食 一入到去個感覺已經好一般 個侍應放低兩杯熱茶 正常係直接放上枱 唔知點解係都要經過我個身再放上枱 結果倒瀉 我隻手 身同褲都濕 一句sorry都無講 之後order完 無幾耐就黎左呢碟"日本和牛" 真係見識少 原來日本和牛係咁既樣 我要求換 個侍應仲話係咁架喇 碟碟都一樣無得換 態度非常"好"👍🏻👍🏻之後我附近有兩枱都有叫呢個餐 全部都係白色多過紅色😄😄😄果然係碟碟都一樣到比錢個陣我諗住比apple pay 從來未試過比唔到錢 佢竟然同我講你部電話係咪壞 嘟唔到喎 叫我拎張card出黎 ok唔緊要 我拎埋張card出黎都係嘟唔到 我已經話係你部機壞左 明明主卡機已經寫左連接中 佢仲要係咁入我張卡落部主卡機度 一直唔肯restart 教埋佢點整 搞左起碼5分鐘 麻煩呢間餐廳既經理真係要好好train下啲員工 錢都唔識收點做生意?

日本和牛壽喜燒
2024-01-21