2021-06-27 27 瀏覽
Bad experience個男侍應揮極手都扮睇唔到到叫野時,因為仲有個朋友未尼齊,我地叫住兩個主菜、一個湯先,被人串話「just these?」😑😑😑 (we 4 ppl in total)食物就ok 嘅,但係menu選擇唔多(e個一早去時search過openrice都知)最後埋單時,又係到笑笑口,都唔知又想講乜😑我地係through openrice book一去到佢(用英文講)話我地冇聽電話confirm booking但明明book枱嘅朋友都冇missed call然後佢話佢中午打尼嫁blahlahlah,講左半分鐘英文話點解我地唔聽電話,咩confirm booking 係common sense,唔聽嘅話冇openrice 20% off 我心諗…我地都係想食個飯姐,咁樣教訓我地好咩😑同埋我地都show埋電話話冇收過missed call,仲想我地點…..同埋就眼睇我地7點半入根本都未滿座,到走時都仲有2張枱食到成肚氣…
Bad experience

個男侍應揮極手都扮睇唔到
😑😑😑 (we 4 ppl in total)

最後埋單時,又係到笑笑口,都唔知又想講乜😑

我地係through openrice book
但明明book枱嘅朋友都冇missed call