👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5分💛Mamaday銅鑼灣霎西街28號必發大廈1樓-唔好抱咁大期望鰻魚蛋包飯🥚個名好好笑佢咁講我仲有期望🥰果然無失望🤣🤣呢個飯特別之處就係超多鰹魚😆個蛋超級滑🤗鰻魚都好好食無骨要加分😊整體都係滿意有蟹go又有蟹肉既蟹蟹蟹義大利扁意粉🦀個名都寫到名有咩賣點😄鍾意食蟹既朋友一定要點🤣🤣真係超多蟹肉同埋好香既蟹膏🥰🥰🥰意粉質感啱啱好扁意粉勁掛汁🥳呢個食到有驚艷既感覺💯不過如此炸雞翅-蜜糖芥末🐔炸雞翼就食得多但係咁芥末香真係好少食☺️☺️單邊雞翼已經要加分😆好方便食啦😌同埋個蜜糖味好夾芥末☺️真係炸到外脆內軟焦糖脆脆咖啡沙冰☕️呢個咖啡完全無苦澀味😆但係焦糖又無搶咖啡香味wo😆😆同埋我最鍾意就係焦糖好脆成舊食入口即溶😇好似食緊叮叮糖咁🤣🤣咁好食唔怪得要早咁多book~尖沙嘴個間成個月都full曬😢-🚽(5🌟滿分)🌟🌟🌟🌟🌟如果嘢食有驚喜個廁所更有驚喜🤣唔係驚嚇係喜啊🥰乾淨啦新係基本啦😆紙巾有2卷🧻🤗同埋個裝修好vintage😍重點係小餐廳入面既廁所呢有全身鏡😄真係唔係度度有👍🏻👍🏻👍🏻
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5分
💛Mamaday