2024-05-04 81 瀏覽
石門都開咗韓燒啦!仲要係真韓國人主理,全程坐喺度等Oppa席前燒肉,簡直係懶人首選呀😆🐮🥩烤牛排骨 一條牛排骨成500幾蚊🫣 但份量都唔少,條骨同烤盤差唔多大// 店員會剪開啲肉,方便大家加埋配料+生菜+醬料一啖放入口🫶🏻 牛肉多汁滑嫩,好香好好食!🐮牛五花肉原本以為五花肉會好油好肥,但烤完之後有d似吉x家個隻牛肉,但當然係牛味重好多,比起牛排骨會light d,用生菜包住食就啱晒❤️🥚雞蛋羹🍳朋友推薦,睇落正正常常,但一食就知香濃軟滑//佢非常足料,大家小心,好易眼闊肚窄🥹🥹🥘🍚黃油炒飯OMG!! 食到最後勁飽但都忍唔住食咗半碗飯,飯焦+仲整咗個貓貓樣so cute🥰 ♨️環境坐得舒服但冷氣真係要加強!雖然唔會覺得好重油煙,但有啲位會覺得唔夠涼爽,坐喺個爐旁邊更加熱🍺餐廳有汽水等幾款飲品,但未有酒牌大家可以去對面7-11買酒帶入餐廳飲🥰 (1分鐘路程好方便)味道: ❤️❤️❤️❤️❤️環境: ❤️❤️❤️🤍🤍CP值: ❤️❤️❤️❤️🤍用餐體驗: ❤️❤️❤️❤️❤️bookmark:🔖 🔖🔖🔖🔖

🐮🥩烤牛排骨

🐮牛五花肉

🥚雞蛋羹🍳

🥘🍚黃油炒飯

OMG!! 食到最後勁飽但都忍唔住食咗半碗飯,飯焦+
仲整咗個貓貓樣so cute🥰

♨️環境
坐得舒服但冷氣真係要加強!

🍺餐廳有汽水等幾款飲品,但未有酒牌

味道: ❤️❤️❤️❤️❤️
環境: ❤️❤️❤️🤍🤍