招聘中
14天前
14天前
21天前
21天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2022-10-29 112 瀏覽
☘️今日同屋企人食晏,大家都話已經好耐冇食米線,好掛住譚仔三哥咁話,我記憶中只係食過一次,冇乜特別印象,覺得佢比較淡味,唔及我響荃灣食開嗰間咁濃味! 但應大家要求,就試多一次,比個機會佢平反! ☘️我哋三個都揀咗過橋米線,貪佢乜都有,唔駛左揀右揀。一個湯底揀咗酸辣,另外兩個揀重慶酸辣,為咗唔好食到要不斷飲水,辣度只選小辣,感覺剛剛好😜。 今次食呢個重慶酸辣確係比普通酸辣濃味,而且好多配料,其實一個人真係食唔哂,下次都係自選配料就夠了,而且仲可以叫少米線😀☘️最細食嗰位自選兩種配料米線,但竟然夠膽挑戰麻辣大辣🤪,最後食到要不停飲水😅 ☘️我哋小食另外叫咗個拍黃瓜,麻辣豬脷同埋土匪雞翼,味道都唔錯!☘️整體來講都算可以,呢間坐位都算ok唔太迫。

☘️整體來講都算可以,呢間坐位都算ok唔太迫。

重慶酸辣過橋米線
酸菜