2023-10-26 284 瀏覽
#20231015 💛📍 想點啡 @cups_coffee2015 大埔南盛街16號南盛大廈地下6號舖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖#菠菜忌廉汁雞肉意粉 $65💭 呢間舖真係唔易搵,入面位置都唔多,對上次尼坐滿晒人連等既機會都無😅但反而🐽對佢多左好感,證明佢唔會見個客食完就趕個客走👍🏼個意粉偏淡味,入面啲雞肉同菇都切到大大舊,好有媽媽住家飯既感覺👩🏻‍🦱.#芝士雞肉漢堡包 #冷蕎麥麵 #是日餐湯 $65💭 個burger配搭好少見🍔係邪惡既芝心漢堡扒再加塊炸既紫薯餅🍠就咁睇個包無醬好似好dry咁,但原來個紫薯餅一咬就會溶,完全可以當佢係醬咁個包就唔會乾爭爭,個湯都係偏淡味,可以自己加鹽或者黑椒🫙.#凍蜜桃烏龍茶 #熱紅豆薏米水 💭 呢間野應該咖啡先係主打☕️本身🐽都驚唔飲咖啡無野飲,不過好彩都有其他選擇🍵成間野都好有屋企既味道👅由佈置到餐具到食物既味道都好有,有種隨心但又唔係求其既style,連野飲都係茶包加水,舖頭入面有啲書可以拎尼邊慢慢睇慢慢飲野chill下📚.#大埔美食 #大埔黃店 #🐷在大埔 #🐷_食
#20231015 💛
📍 想點啡 @cups_coffee2015