2021-04-14
一去到門口已經俾佢驚嚇得來好有心思嘅裝飾🥶吸引住 如果萬聖節嚟呢度真係好有節日氣氛👻💀入到黎地方幾大 透光都好好 而且侍應都係後生仔 俾人嘅感覺就係年青有活力現代餐廳而且餐廳除咗平時嘅牛扒意粉普通西餐之外亦都有唔同嘅特別菜式兩個午餐都係有餐湯或者沙律跟嘅我哋就揀咗蘑菇湯 蘑菇味道好濃 百里香七安士肉眼扒 $178🥩牛扒來講呢度絕對對得住佢嘅價錢 今次叫咗五成熟軟硬啱啱好 而且配菜仲要係番薯條🍟! 唔係平時食開嘅炸薯條 特色得來又可以過吓口癮!銅鑼灣地段想食過牛扒百幾200都係基本價錢但係質素先係重點 之前食過其他西餐廳價錢更加貴但係質素比呢度差啲 油封鴨髀古斯米漢堡配地瓜薯條🦆$158同牛扒一樣呢款菜都係地瓜薯條做配菜 但係佢嘅油封鴨都幾得意 入面嘅醬汁係牛油芝士醬汁加埋佢哋煮得啱啱好嘅鴨肉 做漢堡包都幾好 特別嘅係佢哋個漢堡包去用米整既 唔係普通街邊買到嘅漢堡包🍔! 食完感覺又好似食咗飯又好似食咗西餐咁好混亂🙈 呢個菜式都幾特別 幾佩服廚師諗得出用米漢堡同埋呢個醬汁 算係呢度特有嘅菜式不妨一試!總括嚟講呢間餐廳裝修鬼馬適合打卡而且fusion嘢食都幾特別 食得出老細同埋廚師嘅心思👨
而且餐廳除咗平時嘅牛扒意粉普通西餐之外亦都有唔同嘅特別菜式
百里香七安士肉眼扒 $178🥩
油封鴨髀古斯米漢堡配地瓜薯條🦆$158
總括嚟講呢間餐廳裝修鬼馬適合打卡而且fusion嘢食都幾特別 食得出老細同埋廚師嘅心思👨🏻🍳