The Grill Room (銅鑼灣廣場二期)

2024-05-18 34 瀏覽
Happy Friday加埋老細出差的日子, 一於玩盡佢, 去左銅鑼灣廣場二期The Grill Room 食Semi Buffet LunchSemi Buffet Lunch 包沙律Bar, 餐湯, 飲品同Main Course.我地就叫左牛肝菌蘑菇意大利飯同燒紐西蘭10安士肉眼扒配薯條沙律Bar食材豐富, 有沙律菜, 通粉, 麥樂雞等等, 任君選擇.牛肝菌蘑菇意大利飯 – 好香濃忌廉味道, 牛肝菌香氣撲鼻, 意大利飯煮得剛剛好, 每粒飯都包住滿滿嘅醬汁, 好好味.燒紐西蘭10安士肉眼扒配薯條 – 10安士真係不同凡響, 好大塊, 5成熟煮得外面金黃, 內裡粉紅, 牛肉味濃, 肉汁四溢, 呢款肉眼扒唔係入口即溶, 有質感, 油份較少, 唔會太膩, 非常可口.

我地就叫左牛肝菌蘑菇意大利飯同燒紐西蘭10安士肉眼扒配薯條