2020-07-31 1488 瀏覽
原來將軍澳有間幾relax嘅餐廳,以綠色做主題,座位同擺設偏向vintage🙆🏼‍♀️最開心嘅喺我鐘意食嘅Benedict egg竟然包埋喺all day brealfast入面🤣一次過滿足哂2個願望🤪Lunch set 包餐湯,沙律,牛角包,餐飲🍲餐湯每日唔同,是日餐湯喺煙肉薯仔湯🥗沙津都幾多,有橙柚子車厘茄沙律菜,我鐘意有埋沙律醋嘅沙律,開胃好多😙🥐牛角包好酥脆☺️咬落去唔會淋同扁哂!會彈返起😆🍱Royal Deluxe Breakfast $108上枱時喺煎pan+木板🤣超大盤超豐富🤪煙三文魚班尼迪蛋🍳英國豬肉腸🌭煙肉🥓火腿🍗香脆薯餅🥔茄汁焗豆🥫車厘茄🍅粟米粒🌽Benedict egg切開好治癒☺️連同三文魚同英式餅一齊食好滿足🥰英國豬肉腸腸味幾濃🤭煙肉火腿有啲啲咸🤏🏻食完成個飽飽哂😜🍰朱古力脆脆蛋糕 $58Feuillantine Demi Cadre呢個朱古力脆脆蛋糕店員推薦👍🏻擺碟超靚🥰蛋糕分咗2層,頂層質感似慕絲較細滑,底層質感較實朱古力味濃啲,餅底夠哂脆😽細細個甜甜哋好滿足☺️☕️Rose Cappuccino 超靚嘅cappuccino 😻大大杯,奶味香濃,玫瑰味香

Lunch set 包餐湯,沙律,牛角包,餐飲
🍲餐湯每日唔同,是日餐湯喺煙肉薯仔湯
🥐牛角包好酥脆☺️咬落去唔會淋同扁哂!會彈返起😆

🍱Royal Deluxe Breakfast $108
上枱時喺煎pan+木板🤣超大盤超豐富🤪

🍰朱古力脆脆蛋糕 $58
Feuillantine Demi Cadre
呢個朱古力脆脆蛋糕店員推薦👍🏻

☕️Rose Cappuccino
超靚嘅cappuccino 😻大大杯,奶味香濃,玫瑰味香