2020-04-29 2074 瀏覽
今次第二次黎呢間小店食午餐! 都係同媽媽兩個人黎食😛對上次黎已經係一年前 好深刻佢嘅煎三文魚意粉真係好好味!今次係大約1:00 到店舖,要等員工執好枱再入,樓面得一位員工,要忙着執枱、出餐、應對堂吃同外賣客人嘅order 🧐 都幾busy~ 店內因較細 位子都坐得幾迫~ 店舖好warm:每張枱有提供餐紙巾同埋搓手液😉今日試咗佢嘅香草蕃茄蟹肉意粉🍝同埋煙三文魚菠菜意粉! 煙三文魚菠菜意粉都真係冇令我失望! 意粉口感煙銀,醬汁充足! 醬汁亦唔會太稀/太結身,係掛到意粉嘅! 但係呢... 另一個意粉等左好耐廚師同侍應話冇晒意粉,要重新煮...而當時亦好多人等緊外賣要.... 最後差唔多要成半個鐘先上枱... 如果趕住時間真係等唔到🙈🤨 雖然係咁,但係都好好味嘅,好多車厘茄同埋蟹肉 好rich 🤩 茄味可以再濃啲,食到最尾蟹肉嗰陣鹹味都幾重!下次會想再試其他意粉🍝& Burger 🍔!!

今日試咗佢嘅香草蕃茄蟹肉意粉🍝同埋煙三文魚菠菜意粉!

廚師侍應話冇晒意粉,要重新煮...而當時亦好多人等緊外賣要.... 最後差唔多要成半個鐘先上枱... 如果趕住時間真係等唔到🙈🤨 雖然係咁,但係都好好味嘅,好多車厘茄同埋蟹肉 好rich 🤩 茄味可以再濃啲,食到最尾蟹肉嗰陣鹹味都幾重!

下次會想再試其他意粉🍝& Burger 🍔!!
煙三文魚菠菜意粉
香草蕃茄蟹肉意粉