2022-11-12 686 瀏覽
好耐都無岀夜街咁,好耐無飲嘢了,我個人喜好係從來都唔係放去劈場飲啤酒的,wine &cocktail 一定係我首選的💫要搵一搵藥劑師去配個藥,醫治下心靈嘅空虛🫧🪐由於今次我實在唔稱職,都飲得tipsy 又唔記得咗自咗啲乜嘢嘢咁又唔記得咗影相,但係呢間bar highly recommend.盡量將回憶記錄落嚟朋友帶到想來呢一間apothecary ,一嚟就有本藥草冊,造型入型入格。這家酒吧靈感源自藥草概念,雞尾酒用上香草和香料,以各種手法如浸泡和澄清方式製作。我已經飲咗四杯,準備醉了🙂舔舔脷指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6環境指數: 🌟🌟🌟🌟🌟/6服務指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6性價比指數:🌟🌟🌟🌟/6回頭指數:🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6<滿分🌟🌟🌟🌟🌟🌟>以上屬小編主觀(非專業)食評,所有意見只供參考#中環美食 #中環好去處 #酒 #酒吧 #支持小店 #中藥調理 #foodguide #醉#吃貨人生 #吃喝玩樂 #hkgers #hkfoodie #hkfoodblogger #HongKongFood #eatshitsleeprepeat #HKIG #HKFoodBlogger #相機食先
要搵一搵藥劑師去配個藥,醫治下心靈嘅空虛🫧🪐

盡量將回憶記錄落嚟

我已經飲咗四杯,準備醉了🙂

舔舔脷指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
環境指數: 🌟🌟🌟🌟🌟/6
服務指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
性價比指數:🌟🌟🌟🌟/6
回頭指數:🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6

<滿分🌟🌟🌟🌟🌟🌟>
以上屬小編主觀(非專業)食評,所有意見只供參考

#中環美食 #中環好去處 #酒 #酒吧
#支持小店 #中藥調理