2016-04-21 2838 瀏覽
朋友生日 搵地方任食任飲 日式放題來講真係好好好好抵食 數十款野食 魚生 壽司炸野 等等,,,質素好好,魚生刺身都好新鮮,三文魚好肥美,仲有燒菠蘿好好味 ,燒得岩岩好,唔會太過火,叫左2,3轉,芝士年榚煙煙un un係我個人喜歡的 哈哈,但人參雞湯就失分小小 ,冇咩人參味同埋雞味炸物我就鐘意食天婦羅炸蝦 炸得好乾身 啖啖肉 爽仲有個小蕃薯 細細粒連皮食 好得意架而且今晚仲要有超級驚喜 因為而家三位以上就有韓式蒸蒸海鮮鍋 真係好抵食 ,出面個鍋閒閒地都 2百幾 ,而家2百幾仲要任飲任食 ,正 ,有扇貝 好鮮味 可加小小蒜泥係面再去蒸 咁就好好味另外蒸蝦啦 都係好原汁原味仲有我地張魚生放入去蒸 原來好好味食到底個侍應會教你點食個粥 好服務,一定會再幫襯^^服務員用心教我地食個蒸鍋 加分加分
炸物我就鐘意食天婦羅炸蝦 炸得好乾身 啖啖肉 爽
仲有個小蕃薯 細細粒連皮食 好得意架
另外蒸蝦啦 都係好原汁原味
仲有我地張魚生放入去蒸 原來好好味
食到底個侍應會教你點食個粥 好服務,一定會再幫襯^^
服務員用心教我地食個蒸鍋 加分加分
2016-04-01