2021-12-21 2111 瀏覽
呢日同朋友去利東街影聖誕燈飾,行行下開始肚餓,所以在附近看看有什麼美食,看見這間店幾吸引,便在這裏晚餐。餐廳裝修好有特色,充滿海洋風。我們近六點到達餐廳,未到晚飯黃金時段,餐廳已經非常爆滿。.Signature Combo A $418有十六種海鮮可以選擇,最後簡了Combo A ,可以揀三款做shake shake海鮮,我地揀左海蝦、鮑魚仔、翡翠螺,再加上海鮮袋本身已配有粟米、薯仔及腸仔,基本上食完都已經很飽。店員會幫我們shake完之後打開海鮮袋,好吸睛。醬汁方面,我地選了cajun garlic sauce (mild)醬汁,食落少少辣,令到d海鮮好惹味。海蝦份量好多,有成十幾隻,而且好鮮味;翡翠螺都爽口彈牙;鮑魚仔就不過不失。.Louisiana Crab Cake $128賣相好靚,而且仲有五大件。外層炸得酥脆金黃色,而內裡有滿滿蟹肉,十分足料。蟹肉味道鮮甜,再配上沙律菜及蛋黃醬,口感豐富。.Shrimp and Mushroom Black Truffle Fettuccine $158黑松露味走濃郁,入面還有不少新鮮的海蝦和雜菌,寬條麵煮得軟硬適中,每條都沾滿忌廉醬汁,食

Signature Combo A $418

Louisiana Crab Cake $128

黑松露味走濃郁,入面還有不少新鮮的海蝦和雜菌,寬條麵煮得軟硬適中,每條都沾滿忌廉醬汁,食落層次分明,值得推介。