2022-07-03 48 瀏覽
前牌去開觀塘做嘢呀,順便就上網搵吓附近有啲咩餐廳好食,咁啱就搵到呢間,於是就同friend去咗試吓~🦦餐廳都幾易揾,環境非常之唔錯,坐得舒服,食物好味,上菜速度又快😆-紅燒三寶牛肉麵 $88牛肉麵真係好大碗,我哋兩個人一齊食都食唔晒!三寶包括牛腩,牛展仲有牛筋丸。全部牛肉都係大大嚿,好大方~牛肉同埋牛展都炆得好軟腍好入味,一啖咬落去真係大滿足。牛筋丸大大粒之餘好有咬口又多汁,真係非常唔錯。個湯底有啲藥材味,配上煙韌嘅烏冬麵都幾夾🫶🏻-蟹黃冷烏冬麵 $88烏冬幾彈牙,口感唔錯。鍾意食海鮮嘅我一見到有蟹即刻叫咗呢款😂😂麵上鋪滿左蟹黃同埋蟹肉,撈埋啲面一齊食可以食到蟹嘅鮮味,加埋附上嘅醋就更加可以提升鮮味💜-吉列炸蠔 $48一份總共有四件,蠔嘅大小非常合理,炸得金黃而且炸粉幾薄。新鮮得來又香脆,正呀🦦-烤台灣香腸 $28香腸烤得好香,食落甜甜地,配埋生蒜片係正宗嘅味道!-愛玉荔枝綠茶 $28愛玉鳳梨綠茶 $28佢呢度嘅嘢飲真係大大杯,好refreshing,正😋

紅燒三寶牛肉麵 $88
蟹黃冷烏冬麵 $88
吉列炸蠔 $48
烤台灣香腸 $28
香腸烤得好香,食落甜甜地,配埋生蒜片係正宗嘅味道!
愛玉荔枝綠茶 $28
愛玉鳳梨綠茶 $28
佢呢度嘅嘢飲真係大大杯,好refreshing,正😋