2018-11-04 399 瀏覽
已經第二次黎食,今次經openrice 訂座仲有是日甜品送。訂左位一去到唔洗等就入得,今次被安排坐主店隔離既鋪位。點完餐,會先黎前菜,多士牛油味同蒜味好香,但今次食覺得唔夠脆,之前食果次好脆既,沙律不過不失。前菜係送既。我點左卡邦尼意粉。上菜既時候,店員有提我要撈勻啲芝士粉黎食。果意粉唔會好乾又唔會濕,岩岩好啲醬汁掛到係每條意粉到,芝士味好夠,好食。不過如果唔大食,可以兩個人share一個,因為都幾滯,太足料啦~🤣黃金炒薯條即係鹹蛋黃薯條,雖然好邪惡,但真係好好食。鹹蛋黃好香而且好足料,每條薯條都沾滿鹹蛋黃,而且唔會鹹得滯,薯條好脆,就算擺凍左啲食都好脆。點左巨蜂乳酸特飲,今次問店員先知全部乳酸特飲上面都會有果個泡泡。真係好靚好有特色,特飲味道都好唔錯。因為經openrice訂座送左藍莓芝士餅,佢唔係日日送一樣既甜品,跟是日甜品,甘我今晚就係藍莓芝士餅,我超中意食藍莓芝士餅,真好彩。佢呢到啲甜品都係好出色,唔會好甜,又足料。整體黎講,環境唔錯,係岩傾計,但今次坐2人位,張枱就細左啲,冇咩位上菜,同朋友一人一杯野飲一個主菜加一個前菜再加埋薯條,完全係好逼,要執走前菜先上到其他野。服務方面

前菜

卡邦尼意粉

黃金炒薯條

巨蜂乳酸特飲

藍莓芝士餅

整體黎講,環境唔錯,係岩傾計,但今次坐2人位,張枱就細左啲,冇咩位上菜,同朋友一人一杯野飲一個主菜加一個前菜再加埋薯條,完全係好逼,要執走前菜先上到其他野。服務方面,好唔錯,雖然唔係主鋪,但店員都成日行過黎鋪仔呢邊serve我地。食物質素亦好高,以呢個質素黎講價錢唔算貴,推薦黎呢到食野。
2018-11-01
$168.5 (晚餐)
卡邦尼意粉
黃金炒薯條