一班人嚟食lunch,呢到都闊落有自然光。總結嚟講推薦食burger, golden fries,芝士條,同埋試咖啡,咁個體驗應該唔錯~可以讚咗先,推薦試佢地嘅burger,我地幾個嗌唔同嘅burger都覺得幾出色~ ✨個包軟硬適中同埋足料。南瓜湯嘅南瓜蓉超幼滑。芝士條拉絲好勁,好食又唔滯。我杯熱柑桔紅茶夠味偏甜。同事話佢杯咖啡好好飲,早知試tiramisu latte 🥺唔好嘅係同事嗌意大利飯,等得耐之餘仲可同期望有落差,菠菜得幾條又無咩味。落單明明對咗2次,但都係上錯咗杯飲品同小食。重頭戲係特登加$20嗌黑松露薯條,個黑松露雖然幾香,但係得一塊指甲咁細嘅黑松露醬喺堆薯條中間😵‍💫,感覺好唔值。🥺本身$35嘅golden fries就好好食,硬脆薯條調味出色,唔建議加多$20轉黑松露🥲

• 卡爾谷煙燻車打牛肉漢堡
  • 德州燒烤牛肉漢堡