今日好開心同屋企人去咗天日商場嘅一間麥當勞,一間餐廳服務好好㗎,食物質素都一流,一定要推介呀,首先呢一個麥當勞嘅位置與天秀站,一落車,行一至2分鐘,就到呢一間麥當勞,非常之方便,超級熱鬧呀,然後食物方面,麥樂雞餐,呢度嘅麥樂雞真係超級好食,全部都係淨係識整,熱呼呼的,好新鮮,而且薯條都係炸,覺得好好食好,然後我哋仲叫咗個巨無霸,好足份量,好足料,所以我覺得呢一間餐廳都唔錯同學我話,最緊要呢度嘅員工全部都係有笑容,好積極熱情,主動解決客人嘅問題,即使好多人,都會有燒肉招呼,所以呢一間餐廳真係好特別啊,一定要嚟試呀,然後呢一度嘅餐廳服務都好快捷,一至2分鐘就會送上,我覺得唔使好似其他麥當勞餐廳等咁耐,所以唔好嚟到天水圍,一天㗎你天一商場試吓呢個麥當勞啊!