麥當勞快樂兒童餐與洞洞鞋Crocs合作,9月17日推出Crocs聯名快樂兒童餐,隨餐贈送迷你版Crocs鞋鑰匙圈,共八款。快啲去麥當勞買啦,早起的鳥兒有蟲吃😋😋

快啲去麥當勞買啦,早起的鳥兒有蟲吃😋😋
2024-10-05 5 瀏覽
食左半個包先試到味,味道唔錯,隻蛋仲流汁添,係幾種汁溝埋個夾得唔錯既味道👅🌟仲有沙律醬添架,應該係🍽️蛋➕沙律醬➕茄汁➕芝士➕包我食落感覺唔錯 (可能我比較喜歡混醬😬)但食一個,我唔夠飽🤤
🌟仲有沙律醬添架,應該係🍽️
蛋➕
沙律醬➕
茄汁➕
芝士➕

我食落感覺唔錯 (可能我比較喜歡混醬😬)
但食一個,我唔夠飽🤤
2024-09-02 33 瀏覽
嚟緊星期五要打風🌬️,天氣又熱🥵又焗。阿囡話頂唔順,咁啱又經開麥當勞🍔,立刻買一杯芒果🥭雪糕🍦止吓暑先💦芒果🥭扭紋新地$9📝✔️嚴選盛夏☀️成熟時刻採摘的呂宋芒果製成✔️果蓉調配出完美比例🫶🏻✔️味道熟香濃郁🤤✔️每一匙🥄的幼滑細膩✔️以四種簡單材料—鮮忌廉、牛奶🥛、糖及蛋🥚為基底,添上不凡美味。✔️特濃粒粒芒果雪糕🫶🏻總結香 滑 濃!已經好少地方,可以食到濃味嘅芒果雪糕😂

芒果🥭扭紋新地$9

[食後感]📝
✔️嚴選盛夏☀️成熟時刻採摘的呂宋芒果製成
✔️果蓉調配出完美比例🫶🏻
✔️味道熟香濃郁🤤
✔️每一匙🥄的幼滑細膩
✔️特濃粒粒芒果雪糕

🫶🏻總結
香 滑 濃!已經好少地方,可以食到濃味嘅芒果雪糕😂
2024-08-14 27 瀏覽
麥當勞既McGriddles真係有一點點唔知點講出嚟既魔力,就係非常非常之吸引到人去食。所以換句說話來講,我今日早餐開開心心咁食左McGriddles啦今次都同之前一樣,揀左個冇蛋既McGriddles,今次McGriddles既楓糖漿甜味適中,同樣地,冇蛋既McGriddles既飽滯感的確冇咁滯,而且配埋黑咖啡有解滯解油膩既感覺,因為食佢地既薯餅係好好食,但始終都係偏油膩,所以有返咖啡解下都幾好。

2024-08-14
$35 (早餐)
今日好開心同屋企人去咗天日商場嘅一間麥當勞,一間餐廳服務好好㗎,食物質素都一流,一定要推介呀,首先呢一個麥當勞嘅位置與天秀站,一落車,行一至2分鐘,就到呢一間麥當勞,非常之方便,超級熱鬧呀,然後食物方面,麥樂雞餐,呢度嘅麥樂雞真係超級好食,全部都係淨係識整,熱呼呼的,好新鮮,而且薯條都係炸,覺得好好食好,然後我哋仲叫咗個巨無霸,好足份量,好足料,所以我覺得呢一間餐廳都唔錯同學我話,最緊要呢度嘅員工全部都係有笑容,好積極熱情,主動解決客人嘅問題,即使好多人,都會有燒肉招呼,所以呢一間餐廳真係好特別啊,一定要嚟試呀,然後呢一度嘅餐廳服務都好快捷,一至2分鐘就會送上,我覺得唔使好似其他麥當勞餐廳等咁耐,所以唔好嚟到天水圍,一天㗎你天一商場試吓呢個麥當勞啊!
2022-05-16 108 瀏覽
將軍漢堡🍔返咗嚟就梗係要會一會佢啦😆😆其實點解雙層一定要加玉子🥚唔可以淨係雙層將軍漢堡呢🤣話時話,杯白提子椰果梳打🍹都幾好飲,甜得來帶少少鹹,有夠汽,仲有椰果可以咬下,夏天飲真係幾清爽😌再加埋BBQ味shake shake薯條🍟夠曬邪惡😆😆
將軍漢堡🍔返咗嚟就梗係要會一會佢啦😆😆

其實點解雙層一定要加玉子🥚唔可以淨係雙層將軍漢堡呢🤣

再加埋BBQ味shake shake薯條🍟夠曬邪惡😆😆

難得星期六放假可以瞓到自然醒,梗係唔會辛苦自己煮早餐啦😍😍🥰🥰落到街心思思諗起麥當勞啲薯餅,就梗係要食返個珍寶全餐啦😆😆可能太耐冇食麥當勞嘅關係,竟然比我發現到有新野呀😂之前食開嘅奶醬珍寶套餐外,多咗個朱古力奶醬啊☺️咁就梗係貪新鮮試一試佢啦😻今日親子會會員仲多一塊薯餅送添丫👏🏼👏🏼👏🏼返到屋企梗係即刻試吓啲熱香餅查朱古力醬同埋煉奶係乜嘢味道啦😋覺得個朱古力醬好杰,食落口係一種普通嘅朱古力醬味道,唔係太濃郁,不過30幾蚊一個早餐想點啊,算收貨啦今日貪新鮮試咗新產品,如果下次再食我都係會揀返花生醬同煉奶😎

今日親子會會員仲多一塊薯餅送添丫👏🏼👏🏼👏🏼

2022-01-29
10 分鐘 (堂食)
早餐
2020-12-28 176 瀏覽
每次買包比漏都唔再講,所以每一次買外賣都要檢查清楚。十次有六次都會有這種情況。到假期人多的時候,試過等餐最少等十八分鐘都未有,但顯示牌已經顯示了單上的數字,去拿食物的時候,她們又拿走食物,表示不是我的。但就不給食物客人,還一句解釋都沒有。問他們未有食物,為什麼顯示牌按數字可以取餐?他們不回覆,態度極差。已經不是第一次,這間舖的員工連經理都態度不好,怎樣做服務性行業。真是貼錢買難受!
2020-12-27
18 分鐘 (外賣自取)
2020-10-30 110 瀏覽
這間麥當勞次次點餐都執漏或執錯,其實已經知道佢有前科,所以連小朋友都知道買完要check下食物齊唔齊。但原來真是要所有食物從袋中拿出來認真續件check才能有保證。今次買了一個最新的洋蔥漢堡餐加大和一盒九件麥樂雞,佢將麥樂雞放最底,上面再放一盒包和一包薯條(其實包薯條份量真是不似大薯條囉!)檢查左齊件就攞回家,怎料,原來佢盒麥樂雞只得六件,就咁就呃左我3件不過最新出的漢堡,小朋友食完話味道都不錯,只是薯條份量太少。

2019-03-12 259 瀏覽
限定士多啤梨雪糕, 朱古力🍩🍩 脆皮做得不錯, 士多啤梨🍓🍓🍓味香濃, 美中不足是士多啤梨味威化筒很快會變軟😣,要 爭取時間快點吃完, 售賣十多元確是十分超值!
$13 (其他)
2018-08-14 241 瀏覽
其實天秀開左麥當勞係幾令人開心既,以前住天晴既人想食麥當勞一係就要去天頌,一係就要去銀座買,依加呢到開左間麥當勞的確係方便好多  但我一直想講呢到d人係咪唔識吱雪糕?每次買d雪糕都少過其他分店,前幾日我呀媽買左個麥旋風,得半杯仔,搞到佢忍唔住叫個員工吱返多d,其實我平時買雪糕都覺得少,但唔好意思叫佢加,唯有盡量唔係呢到買雪糕,  之前買左個新地筒,呢次係最誇張既一次,d雪糕 “瘦“到連筒邊都掂唔到,呢次有影到相,比大家睇下,希望之後會有改善啦
2018-01-21 266 瀏覽
大家以為麥當勞可以去到幾難食 今次真係大失所望 鋪頭細 唔算多人 以為服務質量同食物都好的 點知 以麥當勞價錢來講薯條番炸可算是平常之事但番炸之後仲要凍 真係大失水準 油壓味重 份量算係中規中矩 但係食到一半就放棄了 $24麥樂雞 都係凍 比較可惜 仲要一開始比左杯朱古力我 好在我打開睇下先知比錯 之後問職員拎兩包糖 落奶茶 態度勁差 好似我好多要求甘 最好係杯奶茶係暖 另外叫左個限定既紅豆批 賣相唔錯 粒粒飽滿 外皮尚算酥脆 $8 個 總結: 同樣都係$24 餐 大家可以食另一間
點知

以麥當勞價錢來講薯條番炸可算是平常之事

麥樂雞 都係凍 比較可惜

最好係杯奶茶係暖

總結: 同樣都係$24 餐 大家可以食另一間

2018-01-06 151 瀏覽
今天放假,出街見到有麥當勞大大塊banner 寫住十蚊兩個朱古力批,即刻試下先,因為麥當勞的批都是期間限定,每期推出不同的味道。朱古力批用粉紅色聖誕包裝,一睇都知係聖誕節期間限定啦,非常吸引女士們,同埋喜歡食朱古力的人。一定要趁熱食,因為裏面的朱古力還是流心的,如果凍咗朱古力就會乾硬咗,味道甜甜的,朱古力味被甜味遮蓋了,如果可以做得朱古力味濃d, 減淡甜味,就會更好,批當然是十分脆,因為熱辣辣即刻食,天氣凍,吃個暖粒粒的朱古力批也不錯!

2017-12-24
2017-03-16 331 瀏覽
平時我都有買開old mac 早餐,佢既18蚊早餐好抵,之前成日去頌富買,但依家天一開左,近左好多,所去呢間買。 之前呢度買過一次,啲薯條好似未炸的熟甘,好似仲有小小生,冇咩金叫黃色,仲要唔熱,唔好食。第一次食薯條係甘生。到今次買早仲餐,諗住未必都係甘差,點知....... 今次買豬柳蛋漢堡加豆漿,返到屋企一拎個包出黎,個包裝紙係爛既,即係話個包掂到哂啲污糟野,職員隻手掂過哂隻包,好唔衛生! 味道方面,個包皮超硬,平起平時食開個啲硬好多,又係唔熱既,個包太咸.....比起平時去頌富同觀塘食開個啲,真係好差。 雖然新開,但都開左幾個月,質素仲未有改善...... 😓 以後都係去頌富買算!

到今次買早仲餐,諗住未必都係甘差,點知.......