2007-05-26 13 瀏覽
是晚補數, 一家人去鹿鳴春吃飯.回想一下, 曾幾何時我也去過鹿鳴春, 不過我只吃過一味甜品...好像是高力豆砂. 糖醋魚塊: 不太夠酸, 不過炸得不錯, 沒有太油感覺, 也沒有魚腥和不新鮮的味道.沙窩豆腐湯: 味道輕清片皮鴨: 五個人一隻, 相當不錯, 師傅即場表演, 片皮鴨伴上京蔥青瓜和海鮮醬, 皮脆而油不算太多, 好味!當晚眼見手推車來來回回不下五六次, 而每次又推出兩隻片皮鴨, 我想一晚的生意可能有數十隻.我食得最多, 搞到好滯, 不過真係好味haha最後生菜包也幾香口, 我都係最後包底. =P連啤酒七百多, 尚算抵食, 不過d 雜費都唔平, 如一支青島都要$32, 也許啤酒上漲的關係?服務不錯, 侍應來來住住, 跟單也足.p.s. 同場加映小鳯姐和蔡和平和一眾老外, 鹿鳴春出名也不是浪得虛名.
是晚補數, 一家人去鹿鳴春吃飯.

沙窩豆腐湯: 味道輕清
我食得最多, 搞到好滯, 不過真係好味haha
最後生菜包也幾香口, 我都係最後包底. =P

服務不錯, 侍應來來住住, 跟單也足.