收工行過見個名咁得意就入去試下啦!點知中晒招 下午茶 好似幾平其他 中價環境坐低嗌左水仙,個水仙好奇怪,冇咩水仙味,如果識品茶既兄弟都請指點下,我懷疑d茶葉係咪沖過好多次尖椒 正正常常ok慨!d椒冇淋晒!不過味都係爭少少!伏野黎啦 金錢肚 太韌 勁難咬 得一大堆香料,完全食唔到其味!鳳爪 醬就夠 淋度都ok 又係勁重香料味 又係食唔到其他味!灌湯餃正常野 ok慨 金沙海鮮腸 外層腸粉 ok 層脆脆都幾脆 問題黎啦 d海鮮細粒到好似手指尾d指甲咁細 接近係食唔到同見唔到薑蔥牛柏葉 係我最嬲架地方 我咁大個人 未試過食唔晒 牛柏葉 要薑蔥冇薑蔥 牛柏葉係韌到咬唔開 最重要係 佢果陣化學味仲係到 完全唔食得人 一入口咬左2下 嘔反出黎個牛柏再大塊都冇用,根本食唔入口。。我覺得我好對唔住d牛柏葉 如果唔想做宵夜時間就唔好做啦 整d咁架野食出黎又有咩為 對唔住d食物丫
收工行過見個名咁得意就入去試下啦!
點知中晒招
下午茶 好似幾平
其他 中價

尖椒 正正常常ok慨!d椒冇淋晒!不過味都係爭少少!
伏野黎啦 金錢肚 太韌
勁難咬
得一大堆香料,完全食唔到其味!
鳳爪 醬就夠 淋度都ok 又係勁重香料味
又係食唔到其他味!
灌湯餃正常野 ok慨
牛柏葉係韌到咬唔開
最重要係 佢果陣化學味仲係到 完全唔食得人
一入口咬左2下 嘔反出黎
個牛柏再大塊都冇用,根本食唔入口。。
2017-03-21
$134 (宵夜)