2021-04-22 109 瀏覽
之前一直都有聽朋友推介過呢間餐廳,今日終於到我食啦。呢到既款式好多,面/石頭鍋飯/炸雞等等都有,仲有甜品! 我地叫叫左個炸紫菜卷,入面係粉絲黎既,炸得好香脆。另外叫左個韓式甜辣年糕炸雞。如果少人去食,炸雞仲可以叫半份,咁就可以試多D款式啦。炸雞炸粉唔厚,都幾辣,個人建議可以將炸紫菜卷沾下個炸雞醬會更好食! 入面既年糕都好出色。之後叫左個柚子明蝦水冷面,平時食親D韓國餐廳多數都係得最基本既水冷面,但呢到既水冷面都有分好幾種。柚子明蝦水冷面食落幾fresh ,蝦都幾大隻。甜品我地叫左糯米糍3.6 牛奶雪花冰,上面仲有個朱古力雪糕,雪花冰去到底都仲有朱古力醬,所以食到底都仲好夠味,好滿足。