2017-04-07 239 瀏覽
同朋友經過見到新開張 , 環境唔錯,諗住入去試吓 , 點知非常有驚喜,食物質素非常好小食試左大啡菇 , 大啡菇的菇味濃郁 , 厚肉多汁 , 即叫即焗 , 非常好味第二款小食脆炸牛油果蕃薯 , 出面好少見到有炸牛油果 , 叫黎試下, 炸紫番薯甜甜地 , 外脆內軟 , 配埋個焦糖醬汁 , 好特別 , 值得一試主菜方面我地試左牛油果大蝦意枌  , 南瓜蟹肉意大利飯牛油果大蝦意粉 , 隻蝦好大隻原本擔心牛油果汁會唔會好漏好heavy , 點知醬汁非常好味 , 有水準南瓜蟹肉意大利飯質感煙韌,好creamy  , 值得一試不得不提呢度D飲品非常有特式 , 好特別 ,我地試左冰河世紀 , 玫瑰咖啡 , 特式苿莉花水果茶 , 水果茶入面好多新鮮生果 , 正

芝士煙肉焗大啡菇
脆炸牛油果蕃薯
主菜方面我地試左牛油果大蝦意枌  , 南瓜蟹肉意大利飯
牛油果大蝦意粉 , 隻蝦好大隻
牛油果忌廉汁扒大蝦扁意粉
南瓜蟹肉意大利飯質感煙韌,好creamy  , 值得一試
南瓜汁蟹肉法邊豆意大利飯
玫瑰鮮奶咖啡