2021-04-09 277 瀏覽
終於到Happy Friday🥳 今日約咗中學嘅朋友喺太子食晚餐,入咗呢間Coffee Talks,叫咗一個意粉一個pizza share~🍕 牛油果煙三文魚Pizza ($158)個pizza係薄脆批底,上面嘅餸好多🥳 首先有好多牛油果,除咗面頭嘅牛油果片,下面仲舖滿一層牛油果溶🥑 仲有好多拉絲嘅芝士🤩 仲有大大塊煙三文魚,好夾~🍝 香炸蒜片鰻魚蟹肉意粉 ($148)呢個意粉嘅餸都係好多,仲好香胡椒同蒜味。蟹肉好香好好食,落埋啲檸檬汁就唔怕dry喇🥳

牛油果煙三文魚Pizza

🍕 牛油果煙三文魚Pizza ($158)

香炸蒜片鰻魚蟹肉意粉

🍝 香炸蒜片鰻魚蟹肉意粉 ($148)
2021-04-09
2021-04-06 279 瀏覽
今晚去左位於旺角洗衣街嘅「Coffee Talks」吃晚餐,店內裝修設計有特色,樓底高,富有空間感,讓顧客可以輕鬆悠閒地品嚐咖啡☕️及食物餐牌主打意大利飯、意粉、pizza🍕、漢堡等等西式食品,也有多樣化的飲品及咖啡選擇,定價適中柚子雞翼惠顧任何主食、午餐及下午茶餐,都可享多項加配優惠。當晚追加左$34三隻柚子雞翼~雞翼肥美又大隻,啖啖肉,表面加咗酸酸甜甜的柚子醬汁,清新開胃BBQ雞扒漢堡配薯條份量十足嘅漢堡包🍔鬆軟芝麻包夾着多種配料有:BBQ雞扒、蕃茄、青瓜、菠菜、煙肉、芝士及秘製醬汁,一啖絕對咬唔晒😂雞扒肉都幾滑溜,蔬菜增添健康感覺,整體味道同口感都好豐富哦!伴碟仲有田園沙律菜及薯條;炸得金黃香脆嘅薯條,內裏滿載薯肉,好好食呢焦糖香蕉朱古力窩夫賣相精緻有心思❤️窩夫內裏組織棉密,口感鬆軟,充滿蛋香及牛油香😍配上奶味濃郁的雲呢拿雪糕🍦甜甜脆脆的焦糖香蕉🍌及香濃朱古力醬,甜品愛好者不容錯過!鮮奶咖啡咖啡拉花好別緻,入口順滑,牛奶味比較重,同時散發着陣陣咖啡醇香,質素不錯!為晚餐畫上完美句號

柚子雞翼

BBQ雞扒漢堡配薯條

鮮奶咖啡

今晚放假前夕,一於同寶寶行吓街食埋飯先返屋企🤓因為寶寶話要去旺角買啲嘢,所以我哋諗住都係嗰頭附近食飯❣️經過見到原來呢度有間咁靚嘅Cafe仔😲今晚一於入嚟試吓啦🤟🏻店仔唔大,不過睇得出好俾心機整裝修➕佈置💕簡約嘅北歐風簡單得來幾有特色💕融合咗北歐嘅工業同林木風格~睇落乾淨整潔👍🏻啲座位仲好寬闊,坐得好舒服😌嗌呢份主餐牌上面嘅食物可以享有正價飲品減$10優惠~今晚唔算太肚餓,一人嗌左一份主食➕一杯嘢飲❣️巴馬臣芝士肉醬長通粉 $138肉醬非常新鮮😍唔係現成大批買入嘅肉醬來,真係新鮮豬肉煮出黎嘅home made 味道☺️而且肉醬嘅份量都唔少,食落同長通粉嘅比例近乎三份一咁多👍🏻仲有大大片嘅巴馬臣芝士片➕芝士粉洒係通粉上面,味道唔算非常濃,感覺幾健康❣️牛油果煙三文魚Pizza $158每塊Pizza嘅食材都分部得好平均🤓每塊都有一件牛油果、三文魚、半粒蕃茄仔、紫洋蔥,所以食每一件嘅時候味道同質素都近乎一樣😌食落Pizza底層仲有牛油果蓉➕芝士,食落層次感➕口感都好豐富👍🏻啲食材仲全部都好健康添☺️不過以呢個價錢來講,個份量略嫌細咗少少~特濃朱古力 $42朱古力味☕️➕牛奶味🥛都幾濃厚❣️同時兩種味道平
今晚放假前夕,
一於同寶寶行吓街食埋飯先返屋企🤓
因為寶寶話要去旺角買啲嘢,
所以我哋諗住都係嗰頭附近食飯❣️
經過見到原來呢度有間咁靚嘅Cafe仔😲
今晚一於入嚟試吓啦🤟🏻

店仔唔大,不過睇得出好俾心機整裝修➕佈置💕
簡約嘅北歐風簡單得來幾有特色💕
融合咗北歐嘅工業同林木風格~
睇落乾淨整潔👍🏻
啲座位仲好寬闊,坐得好舒服😌

嗌呢份主餐牌上面嘅食物可以享有正價飲品減$10優惠~

今晚唔算太肚餓,
一人嗌左一份主食➕一杯嘢飲❣️

巴馬臣芝士肉醬長通粉 $138
肉醬非常新鮮😍
唔係現成大批買入嘅肉醬來,
真係新鮮豬肉煮出黎嘅home made 味道☺️
而且肉醬嘅份量都唔少,
食落同長通粉嘅比例近乎三份一咁多👍🏻
仲有大大片嘅巴馬臣芝士片➕芝士粉洒係通粉上面,
味道唔算非常濃,
感覺幾健康❣️

牛油果煙三文魚Pizza $158

每塊Pizza嘅食材都分部得好平均🤓
每塊都有一件牛油果、三文魚、半粒蕃茄仔、紫洋蔥,
所以食每一件嘅時候味道同質素都近乎一樣😌
食落Pizza底層仲有牛油果蓉➕芝士,
食落層次感➕口感都好豐富👍🏻
啲食材仲全部都好健康添☺️
不過以呢個價錢來講,
個份量略嫌細咗少少~

特濃朱古力 $42

朱古力味☕️➕牛奶味🥛都幾濃厚❣️
同時兩種味道平衡得唔錯👍🏻
牛奶本身嘅質素應該幾好,
所以飲起上嚟有入口好幼滑嘅感覺💕
朱古力味香濃得黎唔會苦,
大人細路都啱飲❗️

維也納咖啡 $44

飲落味道好特別😲
唔算好重嘅咖啡味,
同時帶有少少奶香➕玉桂味💕
感覺咖啡因冇咁多😆
但飲嘅時候都聞到好香嘅咖啡味~
連我呢啲平時唔係好飲咖啡嘅人都接受到👏🏻
個人覺得呢杯咖啡幾有特色👍🏻
2021-04-01
  • 維也納咖啡
2021-01-29 988 瀏覽
中午時間約朋友都旺角相聚, 即興走入Coffee Talks, 地點位於旺角洗衣街167-175A號嘉德大廈地下2號舖。 店內裝修簡約舒適, 餐廳提供散叫、午餐和下午茶, 我和朋友每人各選一款菜和飲品,香辣茄汁烤豬仔髀意粉$88、 帕爾馬火腿黑松露意大利飯$98、 凍柑桔檸蜜$3( 跟餐價)、 熱維也納咖啡$30( 跟餐價正價飲品減十蚊)。帕爾馬火腿黑松露意大利飯~ 煙韌的意大利飯內,拌有新鮮的菇,再淋上黑松露醬,滿口菌香滋味, 再配上肉質柔軟、甘甜芳香的帕爾馬火腿, 提升整碟飯的味道。香辣茄汁烤豬仔髀意粉~ 有三件烤豬仔髀, 份量剛好不會太膩, 豬仔髀有咬口帶甜甜的蜜糖香, 意粉質感軟硬適中, 茄汁開胃帶點微辣更惹味。熱維也納咖啡~柔和的奶油,滑潤濃厚的咖啡, 再有陣陣肉桂香, 值得推介。凍柑桔檸蜜~ 柑桔味道甜甜酸酸, 解渴又清新。休閒寧靜地享受了一頓豐富的午餐, 加上一杯美味的維也納咖啡, 開心星期五。

再配上肉質柔軟、甘甜芳香的帕爾馬火腿, 提升整碟飯的味道。

帕爾馬火腿黑松露意大利飯

意粉質感軟硬適中, 茄汁開胃帶點微辣更惹味。

香辣茄汁烤豬仔髀意粉

熱維也納咖啡$30( 跟餐價正價飲品減十蚊)

凍柑桔檸蜜~ 柑桔味道甜甜酸酸, 解渴又清新。

凍柑桔檸蜜$3( 跟餐價)

2021-01-29
帕爾馬火腿黑松露意大利飯
香辣茄汁烤豬仔髀意粉
熱維也納咖啡$30( 跟餐價正價飲品減十蚊)
凍柑桔檸蜜$3( 跟餐價)
  • 凍柑桔檸蜜$3(跟餐價)
  • 熱維也納咖啡$30(跟餐價正價飲品減十蚊)
  • 香辣茄汁烤豬仔髀意粉$88、帕爾馬火腿黑松露意大利飯$98、凍柑桔檸蜜$3(跟餐價)、熱維也納咖啡$30(跟餐價正價飲品減十蚊)
We come in Christmas season and the festival mood is just right, having a deer and snow man saying hi to youu haa, cute in decorationOrdered Parmesan Cheese Bolognese, having rich taste, mixed minced pork simply delicious, but it'd be better if having larger portion has, with parmesan pieces on the top which is goood as me a cheese loverrr has good one!Carbonara is another good dishes with rich flavor and many belly pork in sides, yumm yumm pork belly lovely and crispy, overall such a good dishe

Parmesan Cheese Bolognese
, overall such a good dishes, think this one having perfect portion ha
Carbonara
Salmon and mixed vegetables with puff pastry, the seafood taste is strong and I think there are some clam flavor insides lolll
, quite nice this one with thin crispy puff pastry
Einspanner is a special coffee in the shop, havent heard of the type of coffee before, i can say its such a nice and new coffee choice for me
, and it surprised me in kind of goodie wayyy haaa
, a actually there's Espresso inside, on the top with some soft sweet cream, i think added with sugar cause ind ed a bit sweet, which is niceee, cause it's a bit bitter for me if only have those espresso, mixing with sweet cream, make it more enjoyable haaa, and  coca powder on top haaa, such a special choice for mee haq, a yumm yumm one
Einspanner
What i googled for Einspanner is shown below:

"The Einspänner is the traditional drink of the Viennese coach drivers as the coffee could be kept warm (and the driver’s hands as well) in the glass with the thick cream topping serving as insulation for the hot beverage below, or quickly consumed, if a fare arrives, by drinking the hot coffee through the cold cream on the top"

insides:
menu:
Enjoying the music, food and time with your friend haa, just a nice placee to stay haa
Parmesan Cheese Bolognese
Carbonara
Einspanner
2021-04-19 11 瀏覽
Coffee Talks+ 西式+ All Day Breakfast+ 咖啡店🏠overall/環境/ 服務:+ 環境好cozy 好適合chill chill 地咁enjoy 一杯coffee+ 平時就好多人排 不過我12:00前去 就唔算好多人+ 我就鐘意坐喺bar 枱 睇住出面好趕行嚟行去嘅行人‼️ 特式迷你donut $68好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ total 五個 有三款味 朱古力 白朱古力 同 士多啤梨味 可以俾你揀✅ 擺盤真係好靚 打卡指數爆哂燈✅ 所有味唔會好甜 donut 係比較實果種 唔係行鬆化路線 不過都唔錯‼️ XO醬 香辣蒜片海鮮意粉 $ 98 (午餐)好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 店員話呢款 係多人叫嘅 所以我又叫嚟試試 ✅ 本身鐘意食重口味 估唔到呢種香港經典醬料同西式嘅意大利粉幾夾 味道鮮中帶辣✅ 炒到乾身嘅蒜片令到成碟野更加惹味‼️維也納咖啡(凍)$38好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 我就唔太識飲咖啡

Coffee Talks

‼️ 特式迷你donut $68
好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
✅ 擺盤真係好靚 打卡指數爆哂燈

‼️ XO醬 香辣蒜片海鮮意粉 $ 98 (午餐)
好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
✅ 店員話呢款 係多人叫嘅 所以我又叫嚟試試
✅ 炒到乾身嘅蒜片令到成碟野更加惹味

‼️維也納咖啡(凍)$38
好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
✅ 我就唔太識飲咖啡 不過唔鐘意太酸太苦咖啡 所以呢杯係幾啱我口味 佢係比較多奶 所以會滑D 又唔太酸
✅ 咖啡豆水平就一定比即融coffee capsule coffee 好得多

📍 旺角洗衣街167-175A號嘉德大廈地下2號舖
Shop 2, G/F, Kadak Building, 167-175A Sai Yee Street, Mong Kok

⏰ 星期一至六
11:00 - 22:00
星期日
10:00 - 21:00

☎️ 電話號碼 37053128

📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵
2021-04-18 9 瀏覽
在旺角這鬧市裡,要找一處稍為寧靜的地方用餐可不容易。Coffee Talks 是一處罕有舒適的好地方。這裡裝修簡約時尚,坐位寬敞,食物高水準,值得推介。這餐廳亦有提供素食餐單,適合素食者點餐。
2021-04-18 12 瀏覽
早前到了又一間使我好滿意的cafe在旺角Moko附近,方便的小角落,有間好舒服,播住輕音樂的寫意餐廳,這晚,我們做完手頭工作來到真的壓力全消了!愛好牛油果的我今次點了分別有牛油果三文魚pizza , 黑松露什菌意粉, 酥皮海鮮湯 和牛油果牛奶我自己特別喜歡這牛油果三文魚pizza, 啖啖豐富又厚身的牛油果和三文魚佈滿著在pizza 上, 完全滿足我又想品嚐美味又健康的心態!還有黑松露什菌意粉,配有好多菇菌,濃香的黑松露醬,沒有肉類都一樣滋味!酥皮海鮮湯這是優惠加配的,主食可以加錢配湯,即叫即焗,酥皮鬆脆,熱辣辣好好飲!最後大滿足是我手上拿著牛油果牛奶, 完全是新鮮牛油果和牛奶製成的!CoffeeTalks 旺角洗衣街167-175A號嘉德大廈地下2號舖
早前到了又一間使我好滿意的cafe

酥皮海鮮湯

CoffeeTalks
旺角洗衣街167-175A號嘉德大廈地下2號舖
2021-04-17 9 瀏覽
洗衣街呢邊好少行過黎,但原來都有間好文青嘅咖啡店。行過見到呢間咖啡店咁chill,真係要試下。 🍴Caramelised Banana Chocolate Waffle ⭐️⭐️⭐️⭐️💫 色彩配搭得好靚,香蕉上面有好脆嘅焦糖,仲跟埋個雲呢拿雪糕,一冷一熱加上朱古力醬,口感真係好豐富,食完好飽下! 🍴Dried Parma Ham in Cream Truffle ⭐️⭐️⭐️⭐️💫 風乾火腿好鹹香,黑松露忌廉汁調配得好好,每條麵都可以沾到d汁。闊條麵軟硬度都做到啱啱好,賣相又吸引,唔錯! 🍴French Fries Black Truffle Sauce ⭐️⭐️⭐️⭐️ 一放上台已經聞到好香,炸薯條新鮮炸,食落卜卜脆,配埋黑松露醬,真係好夾好好食。同埋份量都好大份下,食完一定夠飽。 🍴Hazelnut Latte ⭐️⭐️⭐️💫 唔知係個杯大定係份量比較少,睇上去好似有啲細杯。但好彩榛子鮮奶同埋d咖啡好香,可以一試。 .............................. Coffee Talks 地址📍: 旺角洗衣街167-175A號嘉德大廈地下2號舖 總評分: 8.2/10 .............

🍴Hazelnut Latte ⭐️⭐️⭐️💫

服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
衛生🧹: ⭐️⭐️⭐️⭐️
抵食💰: ⭐️⭐️⭐️⭐️
2021-04-05
  • Dried Parma Ham in Cream Truffle
  • 炸薯條配黑松露醬
🔸黑松露什菌意粉朋友好鍾意呢個比較乾身的意粉,配有好多菇菌,碟邊仲有啲黑松露油,所以食落都幾重黑松露味。🔸紅酒慢煮牛筋腩意大利飯我就鐘意呢個意大利飯多啲!第一啖已經聞到有紅酒味,食落牛筋腩好入味,肉質軟林。意大利飯軟硬度適中,味道夠濃,唔會食到好漏。🔸酥皮海鮮湯主食可以加錢配湯或者小食。雖然個海鮮湯細細碗,但即叫即焗,酥皮超級鬆脆,個湯似忌廉湯,有啲蜆肉,夠晒熱辣辣好好飲!🔸柚子雞翼亦都係主食加錢配嘅,雞翼沾滿柚子醬汁,幾開胃!🔸熱情水果茶🍹跟主食有半價加配所以揀左呢杯🤪好大杯,又唔太甜!有啲水果咬下,幾好😛呢間cafe係正Moko天橋落黎個到,地點好方便!仲要坐得好舒服,無吵鬧的感覺,播住輕音樂,好啱我哋傾下計食下野。
🔸黑松露什菌意粉

🔸紅酒慢煮牛筋腩意大利飯

🔸酥皮海鮮湯

🔸柚子雞翼
亦都係主食加錢配嘅,雞翼沾滿柚子醬汁,幾開胃!
🔸熱情水果茶🍹

• 柚子雞翼
  • 紅酒慢煮牛筋腩意大利飯
2021-04-14 15 瀏覽
Come with my angel 😍咁啱經過我女朋友話想試吓呢一間餐廳好似都開咗幾耐,時間尚早唔係咁多人早食早享受🤩呢度既服務唔錯,waiter即叫即黎service,裝修好舒服,黃燈柔和,令人想keep住傾計食嘢。我哋叫咗兩個主食再加一個甜品🍮卡邦尼意粉食落又唔會好膩,佢哋用咗厚身煙肉粒,經香煎既煙肉粒散發住陣陣嘅煙肉香味,連同意粉一齊食起上嚟好有質感,同埋個意粉都夠creamy ~ 特級牛肉漢堡配薯條麵包有好香既牛油味,再配左新鮮蕃茄、青瓜,好fresh,食完唔會好漏。特級牛肉,肉質多汁,牛味香濃,搭配住一層層不同嘅配菜,口感豐富。薯條夠香脆,加埋個沙律醬、茄汁,好match,愈食愈想食,一條接一條咁。法式焦糖燉蛋焦糖面表面,配上香濃軟滑既燉蛋,我覺得燉蛋仲有有少少香蕉味Tim 😆texture好creamy😍有機會會再試其他野食,因為呢度d野食份量都幾多,性價比都高

我哋叫咗兩個主食再加一個甜品🍮

卡邦尼意粉

特級牛肉漢堡配薯條

法式焦糖燉蛋

有機會會再試其他野食,因為呢度d野食份量都幾多,性價比都高
2021-04-12
2021-04-13 12 瀏覽
放工經過好肚餓就同朋友本身諗住搵間可以傾偈嘅餐廳食飯,唔打唔撞入咗嚟發覺超舒服,佢呢個梳化係有箍個 cushion比你靠住,再聽住Maroon 5嘅sugar同Moves like jagger 🤨 返工嘅煩惱即刻一掃而空😬 跟住就叫首先叫咗杯咖啡☕️ 同埋水果茶🥭開下胃提下神🙃🔎 維也納咖啡 ☕️ $44 🔎 特色茉莉花水果茶 $54跟餐可以減$10☺️杯維也納咖啡聞落去好香,仲有一陣類似杏仁嘅味道,飲落去個鮮奶好滑,飲完好舒服,啱晒呢啲我返工返足全日好眼瞓嘅人提下神😂水果茶佢好壺亦都好足料,可以用個匙羹不啲水果出嚟配埋個茶底飯前咁樣食都好開胃,熱飲又養生又健康,岩哂女仔飲😀🔎 芝士四重奏pizza 🍕$128聽日Pizza即叫即製上到嚟好熱,個pizza薄餅底又熱又脆,芝士仲可以拉絲,食落又唔太鹹,Vegetarian 都可以一戰😉🔎 帕爾馬火腿黑松露忌廉汁意大利飯 🇮🇹 $158佢依個係意大利飯個份量好粥了而且比你見到有唔少嘅黑松露喺度,絕對唔係平時出面啲餐廳就咁落一啲黑松露味嘅粉咁樣,同埋佢原塊parma ham咁樣配 risotto都幾match,又唔會太鹹,同埋佢個意大利飯煮得比

🔎 維也納咖啡 ☕️ $44
🔎 特色茉莉花水果茶 $54
跟餐可以減$10☺️

🔎 芝士四重奏pizza 🍕$128

🔎 帕爾馬火腿黑松露忌廉汁意大利飯 🇮🇹 $158
佢依個係意大利飯個份量好粥了而且比你見到有唔少嘅黑松露喺度,絕對唔係平時出面啲餐廳就咁落一啲黑松露味嘅粉咁樣,同埋佢原塊parma ham咁樣配 risotto都幾match,又唔會太鹹,同埋佢個意大利飯煮得比較淋,如果唔係好鍾意食太硬嘅朋友會好鍾意🤨

🔎 袖子雞翼三隻 $34 跟餐配加
雞翼個味食落好濃郁,陣陣袖子味好清新開胃,同埋佢上個碟餸擺位都好啱打卡✅

順帶一提,佢呢度個廁所真係唔錯好乾淨,好少旺角地舖嘅Cafe 好乾身冇咩積水,衛生好好😬😬

📍Coffee Talks (旺角)
旺角洗衣街167-175A號嘉德大廈地下2號舖
2021-04-13 10 瀏覽
維也納咖啡(H) $44呢杯係black coffee 底,用薄薄嘅忌廉鋪面,再加左玉桂粉喺面,如果鍾意肉桂味嘅朋友一定大愛!! 玻璃焦糖泡沫咖啡(H) $48呢杯一來到我心內"Wa"左一聲,因為玻璃焦糖泡沫好靚,要用匙羹扑碎d焦糖連埋咖啡一齊飲,真係好似食緊Creme Brulee 咁,啱鍾意甜品嘅人香炸蒜片鯷魚蟹肉意粉 $98初初以為蟹肉係重點,原來個味最出嘅係鯷魚,咸香好惹味,配埋軟硬適中嘅意粉,值得試下!風乾火煺黑松露忌廉汁闊條面 $98黑松露忌廉汁一定係不死嘅配撘,風乾火煺做得脆卜卜!

維也納咖啡(H) $44

玻璃焦糖泡沫咖啡(H) $48

香炸蒜片鯷魚蟹肉意粉 $98

風乾火煺黑松露忌廉汁闊條面 $98
黑松露忌廉汁一定係不死嘅配撘,風乾火煺做得脆卜卜!

2021-04-12 12 瀏覽
成日以為洗衣街呢邊無咩嘢食,但今次竟然搵到間咁高質嘅咖啡店,仲要係地鋪黎架喎,點可以錯過。每樣嘢食都好用心做👍🏻今次因為夜晚黎無飲到咖啡,下次一定要再黎過呀龍蝦湯海鮮意大利飯 📍$168龍蝦湯整嘅意大利飯超香濃海鮮味 😋 入面仲撈咗唔少嘅蟹肉同蜆肉 😍 再放咗幾隻新鮮蝦,魷魚,同帶子係面,估唔到會咁豐富,我地仲加埋檸檬汁,令鮮味更出更好食呀炸薯條配黑松露醬 📍$68黑松露醬好香,加上熱辣辣、香脆嘅粗薯條,好有咬口。話咁易就俘虜咗我嘅舌頭焦糖香蕉朱古力窩夫 📍$88窩夫係即叫即做嘅,所以窩夫本身好脆,配上雲呢拿味嘅雪糕同埋朱古力醬,一齊食真係好夾,等我係weekend 可以放縱一下

龍蝦湯海鮮意大利飯 📍$168

炸薯條配黑松露醬 📍$68