2019-04-18 17 瀏覽
我幾喜歡去一些小店,由其隱於鬧市中的小店,只要踏入店中,就好似與世隔絕的感覺,很令人放鬆Rose latte~large通常有玫瑰味的,我多數都會選擇,因為我很喜歡淡淡的玫瑰香,又可以嘆咖啡avocado & crabmeat sandwich好耐無食過牛油果三文治,本身以為唔大份,點知成隻碟咁長,牛油果超多鋪滿喺底,面上的蟹肉都好多,怕太多腥味,旁邊細心地仲有檸檬,一口食超豐富。Two men pancake當我叫個陣,老闆仲問我食唔食得哂,因為幾多,我仲心諗pancake會有幾多,點知真係幾大塊,厚度大約有1蚊硬幣,食完一塊都真係好飽,不過pancake蛋香好足,食落幾鬆軟,配埋d朱古力/綠茶雪糕,一流,食到咁上下,又可以食d生果。

Rose latte~large

avocado & crabmeat sandwich