2021-03-10 683 瀏覽
佢地係主打無添加味精/化學成份🌟令食客食得安心健康啲💛·就算係平日都要大排長龍🤭同埋記得要入去拎飛先😆因為排我地前面個嗰食客以為就咁排隊就得🤣冇拎到飛😥白等左一陣🤭而一入到去就坐低用電話落單先😚然後好快就會有得食😆💫佢嘅牛肉麵湯底係用左10斤牛筒骨熬至少30個鐘🤭所以係好濃郁❗️😍帶藥膳味少少甘香🥰而唔會覺得好鹹!🤤食完唔會好口渴因為佢地係唔會添加任何味精🤤🙅🏻‍♀️ ·成碗嘅份量其實都算多!牛腱有3塊好軟腍😚膠質都好好👍🏻✨入口即化嘅感覺😚牛肋條就有兩條🐮不過就要啲嚼勁啦!韌咗少少咁🤏🏻🤣麵條係粗身啲凹凸不平似烏冬💫掛湯雖然一般🤨但係係煙韌好食嘅麵質!😋 滷水溏心蛋就成隻上😆有流心效果😚但好似冇咩滷水味🤭 成日都好好奇唔同舖頭嘅甜不辣(即係炸魚餅)會係點😆因為好想知每間舖頭會唔會有啲咩唔同呢🤣而呢間嘅口感同味道係未食過嘅!🤣✨ ·呢間嘅甜不辣食落唔似炸過💫口感比起平時個啲更煙煙韌韌🤤個汁係有啲似平時甜酸排骨嘅味😯但係係偏酸嘅🤣·🌟餐廳舖位比較細不過環境幾舒服🥳食物cp值算高其實都幾大份💛雖然座位少出面又排哂長龍😩🔥但絕對係值得去幫襯嘅小店🥰🥰亦都係回頭率高嘅舖頭😋✨
佢地係主打無添加味精/化學成份🌟令食客食得安心健康啲💛
牛腱牛筋條麵 (+滷水溏心蛋)

甜不辣
🌟餐廳舖位比較細不過環境幾舒服🥳
食物cp值算高其實都幾大份💛
雖然座位少出面又排哂長龍😩🔥
但絕對係值得去幫襯嘅小店🥰🥰
亦都係回頭率高嘅舖頭😋✨
牛腱牛筋條麵 (+滷水溏心蛋)
甜不辣