2023-03-25 94 瀏覽
📍 瀟記麻辣小店 (荃灣)荃灣建明街7號昌華大廈地下15C-2號舖行過聞到勁臭嘅臭豆腐味,勁吸引囉🤤🤤沿住啲臭味搵到你間小店,佢仲要唔係一般嘅臭豆腐係黑色嘅長沙臭豆腐😍😍我真係未食過啊!👉 長沙臭豆腐💰38😋😋😋😋.5/5長沙臭豆腐係好非常有特色既食,非常唔錯!豆腐的口感非常軟嫩,而且酥脆的外皮好有嚼勁,味道濃郁,有種特殊的香味。而且入面係爆汁,另外配上店家自製的醬料,更惹味。👉 泡椒肥腸💰38😋😋😋😋/5呢個都係即叫即整!份量都幾多,不過有小小過咸,但肥腸真係好入味。入口口感好正,唔會過辣👉 酸辣粉💰32😋😋😋😋.2/5酸辣粉另外可加錢落配料,我就無加。因為我叫咗咁多小食,🤣🤣而酸辣粉最緊要夠酸辣,最like佢可以簡多酸 辣就簡左少辣。粗身薯粉煮得岩岩好,唔會過淋,而且真係即叫即整,仲配上、花生、榨菜、蔥花和芫荽等配😋😋😋😋回頭:YESYES,全部食物都係即叫即整,好有心既小店😋!#kermit食在荃灣
📍 瀟記麻辣小店 (荃灣)
荃灣建明街7號昌華大廈地下15C-2號舖

😋😋😋😋/5

👉 酸辣粉
💰32
😋😋😋😋.2/5

回頭:YESYES,全部食物都係即叫即整,好有心既小店😋!

#kermit食在荃灣