2020-12-13 101 瀏覽
☺️我想介紹呢度好味高質又舒服的餐廳比大家,佢有幾間分店,呢間就係利園二期內,所以環境好寧靜架Ninetys 既裝潢、燈光、食物都特別設計過,亦都用咗好多食用花去修飾,令到食物都變得唔單一同埋吸引💕Fine🍸Japanese Scallops Ceviche擺碟好精緻,佢係用日本帶子一定有品質嘅保證,將帶子刺身同食用花一齊食好特別同清新Casual🍸Piggy Piggy in Casual係用多殼包夾住慢煮厚切豬,前者有嚼勁煙煙韌韌;豬肉厚實有咬口,同平時食嘅好唔同, 加埋清新既沙律,成個Burger都變得輕盈Casual🍸Beef Cheek慢煮嘅和牛面頰同下面嘅薯蓉都好軟淋,紅酒、黑松露都滲入其中,味覺好豐富Casual🍸Black Truffle Pasta店員服務好好,佢介紹呢款呢通心意粉,食落會有特別嘅口感。咁幼細既意粉都可以通心好有趣,啲黑松露醬汁亦係內外沾住Dessert🧁Melty Cheese雖然整口都是芝士但口感鬆軟,仲有檸檬同乳酪的混合🧀️ 因爲係即時整,一定要趁熱食就冇咁膩☕️除左食之外,佢既咖啡都係享受單品,鍾意既朋友試番杯呀呢度自然又健康,混合多國的菜色帶黎驚喜

Casual🍸Piggy Piggy in Casual

Casual🍸Beef Cheek

Casual🍸Black Truffle Pasta

Dessert🧁Melty Cheese

☕️除左食之外,佢既咖啡都係享受單品,鍾意既朋友試番杯呀

呢度自然又健康,混合多國的菜色帶黎驚喜,大家嚟到記得好好享受同埋欣賞呀💕