呢間以梵高為主題嘅餐廳開咗15年,成間餐廳嘅藝術氣息非常重,除咗featuring wall同牆身嘅嘅掛畫,餐廳仲播住梵高套戲。另外,仲有桌球枱同搖椅俾人打卡☺️Set dinner C 意式馬賽海鮮飯$288呢個系列嘅套餐包括前菜小食、餐湯、主菜、甜品及飲品。前小食係沙律菜同埋哈密瓜拼ham,味道不過不失。餐湯加咗$38轉98%野菌忌廉湯,飲落好多菇粒,真材實料🍄個海鮮飯就有一隻大蝦、一粒帶子、兩隻青口,海鮮飯嘅味道唔會好腥,但我自己鍾意食軟飯多啲,鍾意食硬飯嘅朋友可能啱食呢個海鮮飯多啲。甜品個賣相我以為係tiramisu,原來係朱古力蛋糕,如果朱古力味香濃啲就更好🙂健康晚餐 Set dinner HD 生酮炭燒美國Prime護心肉柳 刺身帶子伴法國黃菌初榨山茶油 $398此系列包羅挪威雪蟹/蘋果田園沙律、俄羅斯野菜湯及新鮮餐包、主菜、Navita法式焦糖燉蛋及飲品。俄羅斯野菜湯同蘑菇湯一樣都係落足料,餐包味道唔錯👌🏻護心肉柳會食到佢陣炭燒味;刺身帶子如果轉做香煎帶子會更加襯成碟熟食。炭燒大啡菇夠juicy,但成碟嚟講我最鍾意啲蒜頭,點埋嗰醬仲香濃🧄焦糖燉蛋係朋友聖餐用最喜歡嘅嘢食,我

Set dinner C 意式馬賽海鮮飯$288

此系列包羅挪威雪蟹/蘋果田園沙律、俄羅斯野菜湯及新鮮餐包、主菜、Navita法式焦糖燉蛋及飲品。俄羅斯野菜湯同蘑菇湯一樣都係落足料,餐包味道唔錯👌🏻護心肉柳會食到佢陣炭燒味;刺身帶子如果轉做香煎帶子會更加襯成碟熟食。炭燒大啡菇夠juicy,但成碟嚟講我最鍾意啲蒜頭,點埋嗰醬仲香濃🧄焦糖燉蛋係朋友聖餐用最喜歡嘅嘢食,我就反而更喜歡杯玫瑰茶,味道清香🌹
2022-06-22