3天前
同朋友食個生日lunch平日兩點黎到,無咩人有三款lunch set menu~~選擇都算多我地叫左兩款share餐湯係雜菜湯,足料又夠味,酸酸地好開胃蕃茄餐包份量岩岩好,而且都好軟熟牛肉漢堡, 牛肉食得出係自家製,有牛味而個口感岩岩好,唔會太鬆散除左芝士可以再溶多d 之外,其他配料都配合得唔錯,漢堡包皮都係外脆內軟,好食無影到薯角,好有薯味,同埋似有新鮮薯仔整,好好食!!出面完全食唔到依種薯角依個失色左少少,龍利柳同上面芝士好鹹,溝埋薯蓉一齊食都ok薯蓉夠哂滑又夠薯味,係鹹度扣左分lunch set 包是日甜品mousse cake, 面頭有d 百香果汁酸酸地,下面mousse 好滑,估唔到依個都有d 驚喜另一個加左$38 轉cheese cake, 成個擺盤都好靚, 而且cheese cake 都好味餐飲我叫左普通熱啡就偏苦澀左d值得一提係服務, 侍應跟得好足,時不時就過黎加水,成餐lunch 都好enjoy
平日兩點黎到,無咩人
有三款lunch set menu~~選擇都算多
我地叫左兩款share
餐湯係雜菜湯,足料又夠味,酸酸地好開胃
蕃茄餐包份量岩岩好,而且都好軟熟
安格斯牛肉漢堡
焗龍利柳伴芝士薯蓉
依個失色左少少,龍利柳同上面芝士好鹹,溝埋薯蓉一齊食都ok
薯蓉夠哂滑又夠薯味,係鹹度扣左分
mousse cake
朱古力cheese cake