成日係銅鑼灣都唔知食咩好 又唔想次次都食咁貴嘅大家 今次又有新嘅平價之選!!!超鐘意食馬來西亞+泰國野嘅我地搵到呢間 集合左2個地方嘅美食!招牌無骨海南雞摻摻喇沙 好小好小見到有呢個combination🤣 可以集合到2樣我最鍾意食嘅嘢食💕 海南雞用左雞髀肉~肉質好滑~ 皮有彈性!喇沙用左有椰奶嘅湯底 食落好香~ 入面用左米粉+油麵 口感豐富~配料有豆卜、芽菜、溏心蛋!掛湯一流~軟殼蟹撈檬夏天十分適合食撈檬!撈檬份量十分足~酸汁份量麵好足!唔怕唔夠汁撈~而且味道都夠! 軟殼蟹夠大份 不過就唔算好腕~檸檬薏米水泰國豆奶紫米冰 呢個真係大家要試試!由奇係怕甜嘅朋友!呢杯反轉紫米冰 用左泰國嘅黑豆奶~ 飲落味道剛剛好 唔會太甜!夾埋紫米 口感味道一流!Overall 我覺得呢道環境味道雖然唔係1001分 但勝在性價比高 我見佢嘅芒果糯米飯都係十分吸引~大家有興趣都可唔可以試試💕環境:🐷🐷🐷抵食指數:🐷🐷🐷

招牌無骨海南雞摻摻喇沙

軟殼蟹撈檬