#金銘潮州粉麵 一路都想試依間,次次行過都見爆棚,質素應該唔錯,價錢只係$34一碗,如果質素高就超值。去到原來已經中午一點,擔心唔知有冇位,照行入去見到有位就坐低,正所謂自助服務,即係所有野自己來包括搵位😅雖然人多但碗麵都好快到,照舊 #牛雜麵 多蔥,可能剛打完大風,碗麵好似打風咁🤔 牛雜質素真係幾好,難怪深受歡迎。湯就偏咸,食完都幾口渴。單計食物質素完全冇問題,但如果計埋服務就扣晒分😓 原來阿姐幫我落咗走青,所以我碗麵一粒蔥都冇。可能阿姐係忙中聽錯,但另邊廂阿姐隔離枱送餐話個客唔應佢又係咩玩法呢?可能阿姐講錯,又或者係個客聽錯(但我聽到係阿姐講錯),無論誰對誰錯作為店員係咪應該話個客呢?裕泰都好忙,人地阿姐唔會喝狗咁對客。再好食都冇用,我唔會推介。金銘潮州粉麵餐廳油麻地新填地街143-151號俊逸豪園地下@foodiehck2022#港飲港食平靚正 #牛什 #油麻地
#金銘潮州粉麵

裕泰都好忙,人地阿姐唔會喝狗咁對客。

再好食都冇用,我唔會推介。

金銘潮州粉麵餐廳
油麻地新填地街143-151號俊逸豪園地下