2K
2006-09-10 6 瀏覽
今日屋企4 個人0黎食dinner, 叫0左6 隻蟹粉小籠包, 6 隻美極煎花蝦, 粉絲雜菜煲, 椒鹽排骨, 芝麻鹽焗雞, 仲有2 隻巨型壽包.最好食係美極煎花蝦, 蝦好鮮, d 汁好惹味, 可惜唔多, 無得送飯.蟹粉小籠包都唔錯, 皮薄, 湯汁好多, 夠熱, 蟹肉亦鮮味, 好食過鴻星多多聲!椒鹽排骨味道ok, 偏乾身, 個人覺得蘸d 0急汁食會好食過蘸椒鹽...粉絲雜菜煲清清0地咁都唔錯, 唔太特別.芝麻鹽焗雞就唔ok 喇, 芝麻味就好夠, 但全隻雞就係得芝麻味, 無雞味/鹹味/鹽味, 肉質亦又乾又嚡, 失敗!壽包都係咁啦, 個人本身唔鍾意食, 所以唔comment 太多.Service 一般, 環境都係一般, 不過衛生方面就不得不提一樣0野, 就係有好多昆蟲(好彩唔係蒼蠅) 飛來飛去, 唔ok.埋單$500 幾, 唔係貴, 不過各方面都比以前差0左.未必會幫襯得咁frequent.

粉絲雜菜煲清清0地咁都唔錯, 唔太特別.

埋單$500 幾, 唔係貴, 不過各方面都比以前差0左.

未必會幫襯得咁frequent.